Nie no ziom, nie ma jak porównywać Tsjoena i Snijersa do Kubicy, jeśli będzie z nimi walczył to znaczy że jest mega dobrze. Np. wyniki ostatniego Ypres http://ewrc-results.com/final.php?e=3944
Zanim Robert się popsuł wygrywał ośką z Ogierem i innymi mocnymi zawodnikami w mocnych furach, pewnie nie ma jeszcze takiej szybkości jak wtedy, ale na pewno nie zapomniał jak to się robi, dlatego ja bym go raczej porównywał do Loixa, który Tsjoena zostawił 1,5 minuty w tyle. Tsjoen i Snijers potrafią pojechac szybko u siebie i to na pewno będzie ich dużym plusem, ale tylko to.
Koto wiem ale też wiesz że rajdy to nie max attack cały czas, Belgijskie oesy są bardzo specyficzne a początek listopada raczej nie wróży dobrej pogody, jeśli odnajdzie się w takich warunkach i będzie walczył z miejscowymi jak równy z równym to znaczy że ma szybkość.
Pamiętacie jak Leszek kiedyś wygrał zimowy Ardenne Bleue Rally? wcale nie przyszło mu to wtedy łatwo i wg. mnie to jeden z największych jego sukcesów.