auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Sob 06 Paź, 2012 Clio 2004, 60 kkm
Gdyby ktoś szukał taniego i pewnego clio to jest okazja.
2004 bezwypadkowy, ba nawet stłuczki nie zaliczył i do tego z przebiegiem 60 000 km. Drugi właściciel (znam obu ). Pali tyle co nic.
Cena do negocjacji.
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Nie 07 Paź, 2012
Abstrah.u.j.ąc od ogłoszenia bo nawet go nie przeczytałem, ale dla mnie jak ktoś wrzuca auto w sieć z kołpakami z marketu, auto jest z góry skreślone przez brak smaku...
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
a tam opowiadasz
Tylko rozwalają mnie znawcy oceniajacy auta po kołpakach
W tym roku kupiłem dwa auta i zobaczyłem niezliczone ilości złomu na rynku, gdzie każde auto było nówką. Ile samochodów 8 letnich ma oryginalny lakier i zero wypadku/stłuczki. Ale no tak ważne są kołpaki
_________________ TDI Fahrer
Ostatnio zmieniony przez was79 Nie 07 Paź, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
was79 napisał/a:
Mam w głęboko w dupie
Współczuje musi być pojemna.
Zluzuj poślady i po kiego uja się unosisz, coś Ci boli? Nie pisz pod moim adresem "znawca internetu" bo jest to co najmniej wqrwiające, a moja opinia nie tyczyła się oceny auta do qrwy nędzy
EDIT. Fakt nie potrzebnie napisałem "z góry skreślone", byłem po paru drinach - odszczekuję
auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
KarQ napisał/a:
Abstrah.u.j.ąc od ogłoszenia bo nawet go nie przeczytałem, ale dla mnie jak ktoś wrzuca auto w sieć z kołpakami z marketu, auto jest z góry skreślone przez brak smaku...
auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
KarQ, każdy ma inny gust okres "buntu" zakończony zresztą mnie miało się podobać a nie Tobie
poza tym nie pamiętam już zęby tak wyglądał bo wygląda teraz tak:
zatkało kakao?
pierd*lisz głupoty a kołpaklach a sam jeździsz passkiem będąc na forum HH .. zresztą co ja się będę odzywał mnie nie jest wstyd - Ale Tobie powinno - zwracając uwagę komuś że jeździ na kołpakach
tak samo ja się czepiam że jeździsz paskiem - miło CI?
bez sensu gadasz i szukasz zaczepki wklejając fotkę mojego auta.. kolego nikt Cię nie poprze
bo źle robisz