Wysłany: Sob 06 Paź, 2012 obszywanie kierownicy zamszem
Nie wiem, czy było, ale potrzebuje przeanalizowac obszycie mojej kiery zamszem. Mam ori kierownicę Sparco i jest fajna tylko, ze juz bardzo wytarta. Nie wiem czy dac ją gdzies do obszycia, czy kupic Chinola, czy moze sprzedac i kupic Jakąs typu RRS itp? Co radzicie?
auto: Renault Megane
silnik:: F4R 730
moc: 169km Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Wrz 2012 Skąd: dolnyśląsk
Wysłany: Sob 06 Paź, 2012
ja też miałem dylemat czy obszywać zamszem swoja styraną już OMP Corsice,gdzie wiekszość firm namawia na alkantarę "bo Panu dłużej wytrzyma" to ja nie "wytrzymiałem" i zakupiłem RRS z inter rally z wysyłką gratis, gdzie po podliczeniu kosztów obszycia 200-250zł i transportu na paliwko 50-100zł bo nie chciałem wysyłać, to kupno nowej za 349zł chyba było dobrym rozwiązaniem, minus taki że RRS jest bardziej gnący w rękach niż twarda OMP no ale cena robi swoje
ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całości
4drive.pl
zajrzałem w galerię i to co tam jest wygląda mega słabo...
nie wiem czy to kwestia zdjęć czy życzenia klienta, ale wygląda mało estetycznie
odcień inny niż plastiki, naciągnięcie jakieś pomarszczone
wiem że się czepiam, ale nie chcę mieć kierownicy jak z giełdy w słomczynie
ktoś osobiście u nich robił i poleca?
to że poleca się znajomych to oczywiste, ale czy robotę robią profi i tylko tak na zdjęciach słabo wygląda?
wygląda ładnie... tyle tylko że daleko
ja chciałbym na miejscu zostawić auto...
tak patrze na te kierownice w poprzedniego linku i chyba bym zapłakał jakbym coś takiego odebrał