Wiem, że na forum hh.org ten temat pasuje jak różowa muszka do garnituru, albo buty emu
Zajarałem się czarną płytą i może ktoś ma do opchnięcia coś co się kurzy na półce
Interesuje mnie raczej klasyka rocka, bo z nowej muzy chyba nasze gusta się nie pokrywają. Gdyby ktoś miał coś Stonesów, Beatlesów, Zeppelinów itd. to prosiłbym o info na PW. Fajnie też jakby to nie były płyty słuchane milion pieńćset tysięcy razy.
W kwesti winyla trochę boję się kupna przez allegro bo ta płyta jednak bardziej się niszczy niż cd.
PS: PiTT, próbowałem ściągać z netu, ale tam nie mają winyli
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 Re: [K] Płyty winylowe :)
martin.h napisał/a:
W kwesti winyla trochę boję się kupna przez allegro bo ta płyta jednak bardziej się niszczy niż cd.
Powiem tak - kupiłem na allegro około 20 winyli, z czego jakieś 20% ma zniszczone ścieżki najfajniejszych kawałków... od tej pory kupuję nówki sztuki z merlina albo empiku
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 Re: [K] Płyty winylowe :)
Cartoon napisał/a:
martin.h napisał/a:
Powiem tak - kupiłem na allegro około 20 winyli, z czego jakieś 20% ma zniszczone ścieżki najfajniejszych kawałków... od tej pory kupuję nówki sztuki z merlina albo empiku
Polecam też MM i Saturn, niektóre płyty mają tańsze niż na allegro
Moja kolekcja póki co to 2 sztuki Ale może jutro dołączy trzecia
W tym komisie, o którym wspomniał Koto jest o tyle fajnie, że przed zakupem możesz płytę przesłuchać
ps, ceny raczej podobne jak w Polsce. Ja szukam kompromisu i może zbyt zachłannie chciałbym coś kupić tanim kosztem.
W przypadku CD udawało mi się kupić użyki prawie nowe za ceny kilkukrotnie niższe, z winylami właśnie tego się boję, że kupię szajs.
Raczej będę kupował tylko nowe, tylko że ja od razu chciałbym milion piencet tysięcy płyt, a wystaczy że w tym miesiącu wydałem już na płyty więcej niż na paliwo do samochodu