Fotele kubełkowe OMP KING w stanie jak na foto. Przez ostatni rok jeździły w kjs'ach. Fotele bezwypadkowe, przez wielu uznawane za jedne z wygodniejszych foteli kubełkowych, trasy +/- 500km to żadna udręka. Rozmiarowo podobne do Bimarco Experta, aczkolwiek delikatnie większe na pulchniejsze osoby.
Cena 699zł do negocjacji za oba dla zdecydowanej osoby.
Sprzedam także bardzo lekką i mocną rozpórkę do 106 wykonaną z nierdzewki. Rozpórka nie złamie/nie wygnie się przy spotkaniu z koleinami, jak to jest w przypadku zwykłych stalowych rozpórek. W środkowej części sklepana pod seryjny kolektor który idzie niżej niż raceland.
Cena 80zł.
Sprzedam arkusz alumunium o wymiarach 105x55cm o grubości 5mm. Waga płyty to około 7kg. Płyta idealna do CC/SC lub też innego auta gdzie można ustawić ją wzdłużnie. Materiał łatwy do wygięcia, pozostało dorobić mocowania i można upalać. Cena bardzo atrakcyjna, zapraszam do zakupu! Koszta wysyłki pozostają do ustalenia z kupującym.
Cena: 99zł.
Ostatnio zmieniony przez krzysiek_ Śro 26 Gru, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio&Skoda
silnik:: 1998/998
moc: 999km Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2011 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012
Janusz, Nie mam pojęcia. Najlepiej jak ciachniesz sobie taki arkusz z tekturki i zobaczysz czy zakrywała by to co Cię interesuje. Ja miałem robić z tego do 106 ale nie tnę tak ostro więc odpuściłem.
Jakby ktoś chciał do seja to idealnie się nadaje na coś takiego: