Do sprzedania posiadam Subaru Imprezę 2.0 Turbo 218KM z 2000 roku. Przegląd Irlandzki ważny do Października 2013, bardzo doinwestrowany jak i zadbany egzemplarz
Auto posiada bogatą dokumantację do wglądu na miejscu, wykazy wszystkich przeglądów, wymian / napraw, rachunaki na części na kwotę 4000 euro.
Auto posiada dodatkowo:
Alufelgi 17 cali
Przewody hamulcowe w oplocie stalowym
Spryskiwacze reflektorów
Kierownica MOMO
Auto doinwestowane Nie dawno robione sprzęgło, rozrząd wymieniony, hamulce po regeneracji plus wpadły przewody hamulcowe w oplocie, amortyzatory jest tego troche na wszystko paragony itp. dlatego taka cena, a cena zawsze można negocjować
Mam też czarnego takiego ale rok 95 tyle że prawdziwy JDM madafaka lekko pomodzony
Można a Ubezpieczenie sobie wykupujesz w Polszy np. na miesiąc kosztuje 50zł i możesz co miesiąc wykupowac ja np tak robie
I tak zupełnie na legalu można jeździć?
Tak normalnie na legalu można jeździć Auto przegląd posiada, wykupujesz ubezpieczenie na siebie i jeździsz do woli tak samo jest możliwość wyrobienia nowego dowodu rejstracyjnego na nowego właściciela jesli rubryczka w dowodzie jest juz zapełniona
Stacho a ty sprowadzasz czy tylko masz na sprzedaż?
Można kupić levina w dobrym stanie?
Sprowadzam, biały przyjechał sam na kołach ostatnio tez miałem WRX'a lekko zmodzonego to zabrali na Ukraine chłopaki Levina też da rade kupić w sumie wszystko co chcesz
Ostatnio zmieniony przez Stacho Pią 01 Lut, 2013, w całości zmieniany 1 raz
AleX [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Lut, 2013
Stacho napisał/a:
M napisał/a:
Stacho napisał/a:
Można a Ubezpieczenie sobie wykupujesz w Polszy np. na miesiąc kosztuje 50zł i możesz co miesiąc wykupowac ja np tak robie
I tak zupełnie na legalu można jeździć?
Tak normalnie na legalu można jeździć Auto przegląd posiada, wykupujesz ubezpieczenie na siebie i jeździsz do woli tak samo jest możliwość wyrobienia nowego dowodu rejstracyjnego na nowego właściciela jesli rubryczka w dowodzie jest juz zapełniona
Nie ogarniam. Mi się wydawało, że tylko na 1msc można kupić w PZU to ubezpieczenie na RHD. A tu się okazuje, ze co miesiąc można to przedłużać??
Dokładnie, a PZU drogie są inne firmy bardziej przystepne ceny Tak samo jak skończy sie przegląd Irlandzki to nie ma problemu żeby zrobić przegląd w PL
Tak samo można zarejstrować Anglika w PL ale jest jeden warunek że auto musi być wyprodukowane przed 1980 rokiem czyli w tym przypadku Defendery jakieś klasyki itp. bez problemu rejstrujemy z kierą po prawej
Ostatnio zmieniony przez Stacho Pią 01 Lut, 2013, w całości zmieniany 1 raz
AleX [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Lut, 2013
Stacho napisał/a:
Dokładnie, a PZU drogie są inne firmy bardziej przystepne ceny Tak samo jak skończy sie przegląd Irlandzki to nie ma problemu żeby zrobić przegląd w PL
Czy musi być ciągłość ubezpieczenia?
(polacy to jednak potrafią)
Nie musi np. ubezpieczenie kończy mi się 17.02.2013 i jak się skończy to poprostu nie mam ubezpieczonego auta i równie dobrze moge pójśc 22.02.2013 i wykupić sobie nowe na miesiąc
Noszkurfa czytać się muszę nauczyć.
No ja troche pochodziłem za tym po urzedach itp dowiadywałem się co i jak z brejdakiem