Ja mam Sennheisery HD202 i mogę polecić, jestem mega z nich zadowolony, grają przyjemnie, na początku trochę niskie tony były zbyt mocne, ale później wszystko się ustabilizowało
Tylko mają dosć specyficzną budowę, więc warto wcześniej przetestować czy nasze ucho z nimi współpracuje
Napewno w tej cenie nie polecił żadnych bezprzewodowych
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 14 Sty, 2013
z nausznych polecam AKG K450/451, bardzo muzykalne z dobrym, ale nie przesadzonym basem, z dokanałowych natomiast mój najnowszy nabytek soundmagic E10
a najlepiej jak wybierzesz się do sklepu stacjonarnego mp3store na Woli i odsłuchasz kilka różnych modeli, bo to co podoba się nam, niekoniecznie może spodobać się Tobie
auto: x
silnik:: y
moc: 99km Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Skąd: Wawa
martin.h napisał/a:
Ja mam Sennheisery HD202 i mogę polecić, jestem mega z nich zadowolony, grają przyjemnie, na początku trochę niskie tony były zbyt mocne, ale później wszystko się ustabilizowało
też takowe użytkuję i również polecam, bardzo przyjemnie grają, a w zimę jak śmigam na rowerze robią również za nauszniki
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
mam sennheisery hd 201 i hd 202. 202 sa zupelnie fajne, szczegolnie za takie pieniadze. jesli ktos chce troche 'luzniejsze' albo nie miesci mu sie ucho w 202, to moze wziac 201. a jakby sie znalazl amator, to przemysliwuje o sprzedazy sennheiserow pc 360, bo chodzi mi po glowe beyerdynamic mmx 300