To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - droga mi sie pomylila..

Jakarti - Wto 03 Paź, 2006
Temat postu: droga mi sie pomylila..
jako, ze wiadomo, ze moje auto nie jest jeszcze najszybsze to nie mam zbyt wielu mozliwosci do wykazania sie... ale dzisiaj stalo sie cos innego :)

jade sobie do domu z kierunku sadybowego i jako foreigner nie wiem, ze otworzyli przejazd do marsa.. no i pojechalem prosto.. zamiast skrecic - a jechalem jakies 90 wiec wcale nie przekroczylem zbyt duzo dozwolonej predkosci - w kazdym razie czekac tylko az ktos znowu sie zabije po tej stronie mostu - co za debile buduja ta trase.. nie rozumiem - wracajac do tematu dojachalem do marsa - mysle sobie przynajmniej sie przejade nowa grochowska :) wiec jade sobie tak i..
na dwoch pasach stoja 3 auta na awaryjnych.. se mysle sie jebneli :D ale mijam i widze ze chlopaki gadaja zeby sie wystartowac.. wiec tylko mrugnalem awaria i pojechalem. dojechalem do pierwszych swiatel i stoje na pole position :) ) z boku jakies dziadostwo i dziewczyna w srodku - wyglada raczej niepozornie. ( a ja podjudzony jeszcze klimatem kolegow ktorzy ustawili sie na srodku grochowskiej..) wiec wystartowala swoim polo ze az mi sie lampka zapalila :) ) mysle sobie - co jest - wiec po prostu wrzucilem jedynke i ja wyprzedzilem.. niewazne..
na nastepnych swiatlach stanalem tak samo na srodku , ona po lewej ale w tym momencie zapominamy o dziewczynie i po zielonym omega z nie wiem jakim silnikiem ale raczej nieduzym ;) probuje cos jakby wpiac sie przede mnie z lewego jadac za dziewczyna w polo.. no to ja kulturalnie przyspieszylem (ucze sie od Was - od najlepszych) zjechalem od razu na lewy przed polo i czekam na omege - zajelo gosciowi jakies 5 sekund zeby sie domyslic o co chodzi no i zaczal przyspieszac a ja poczekalem az sie ze mna zrowna i dopiero wtedy wcisnalem gaz - dociagnalem 3 prawie zrownujac sie z jego predkoscia , nie wiem czemu ale 4! nie weszla :D wiec zapialem raz drugi bieg czwarty i go wyprzedzilem.. zatrzymalem sie na lewym pasie na RED otwrzylem szybke i czekam az sie doczlapie - ziomek - mlody jakis :) otworzyl wiec mowie na zielone.. przy okazji doczlapalo sie jakies stare bmw :D na prawym (wnosze ze byli to CI z ustawki :D ) - jedynka , dwojka i osemka dla mnie - omega zostala daleko.. nie mowiac o tym starym bmw :D zawrocilem bo przejachalem skret do domu i wszedlem na forum zeby opisac ta przygode bo kill to raczej zaden ale banan na mordzie sie pojawia :D chlopaki podziekowali i pojechali.

[ Dodano: Sro 04 Paź, 2006 ]
nie bede wiecej nic pisal kurwa :D jak nikt sie nawet nie smieje ze jakarti malucha wyprzedzil :D

strick - Śro 04 Paź, 2006

Przynajmneij nie zapomniałeś jak sie punto jeździ ;) :D
Bad-i - Czw 05 Paź, 2006

czytajac opis to pol godizny sie zastanawialem gdzie ten kill mial miejsce :D
saxorulez - Czw 05 Paź, 2006

ja wogóle go nie zrozumiałem.. ale wybaczmy Kubie dopiero co z UK wrócił...
M - Czw 05 Paź, 2006

Bo nie znacie okolicy...
w wakacje otworzyli koniec trasy siekierwkoskiej w kierunku RMB;) i potem wjezdza sie na skrzyzowanie z grochowska(plowiecka)...
ale zaraz zaraz Jakarti - tam jest zakaz skretu w lewo! :570:

Bad-i - Czw 05 Paź, 2006

dokladnie ;)
Loko - Czw 05 Paź, 2006

Co tam zakaz Jakarti wrócił z angli to mu wszystko wolno :D
Jakarti - Pią 06 Paź, 2006

kurwa - jak to czytalem to fakt.. torche nie teges.. sprobuje jeszcze raz:D

w skrocie - wiec znalazlem sie na grochowskiej, (jadac od marsa - eM ma racje - otworzyli polaczenie z siekerkowskiej do marsa) na 1 swiatlach lamery po bokach , cisza i spokoj. potem sobie ruszam, jade i widze jak jakies auta stoja na awaryjnych .. mijam i widze , ze chlopaki sobie gadaja to pewnie bedize sie cos dzialo. niwazne - oszczedzam przeciez benzynke.. drugie swiatla te same lamery po bokach. na 3 swiatlach chciala sie jakas omega przede mnie wcisnac ale jej kurwa nie dalem :D i z rolowanego z trojki (przy zmianie na 4 bieg mi raz nie wszedl) omega dostala. stanalem na swiatlach nastepnych stwierdzajac ze na zielone.. wiec zapomnialem ze na zielone, spoznilem start :D i juz po skonczeniu jedynki nie chcialo mi sie ale dwojke tez pociagnalem i zapialem na lajcie trojeczke.. po wszystkim - po drodze jeszce jakies stare bmw sie pojawilo ale nie wiem co to bylo , pewnie jacys geje bo sie usmiechneli i pojechali.

BETTER? :D

Vlodarsky - Pią 06 Paź, 2006

Kuba zmień dostawcę prochów...
Michał - Sob 07 Paź, 2006

jaka , zmień dilera :D
saxorulez - Sob 07 Paź, 2006

jaka, zmień dilera :D