To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Problem z przekaźnikami od wentylatorów

Loko - Pią 06 Paź, 2006

Zdupcył mi sie przekaźnik od wentylatorów, raz działa raz nie działa. Ale akurat zasze przestaje działąś przed rondem mogilskim (dla wtajemniczonych) :D i już drugi dzień tam stoje i walcze z autem :/ Teraz wróciłem z garażu i już całkiem przestał działąś, wentylatory wogóle się nie włączają. Jakiś dramat z tymi przekaźnikami jest bo to juz 2 od wentylatorów który mi się popsuł.
Peter - Pią 06 Paź, 2006

jakby co to kontruj ogrzewaniem dopoki nie naprawisz.
PS zasmiecamy Michalowi temat Panowie.trzeba to gdzies przeniesc

Vlodarsky - Pią 06 Paź, 2006

Loko napisał/a:
Zdupcył mi sie przekaźnik od wentylatorów, raz działa raz nie działa. Ale akurat zasze przestaje działąś przed rondem mogilskim (dla wtajemniczonych) i już drugi dzień tam stoje i walcze z autem Teraz wróciłem z garażu i już całkiem przestał działąś, wentylatory wogóle się nie włączają. Jakiś dramat z tymi przekaźnikami jest bo to juz 2 od wentylatorów który mi się popsuł.

Loko a może byś tak przejżał wiązke elektryczną wentylatorów co ? bo przekaźniki to do usranej śmierci możesz wymieniać...

Loko - Pią 06 Paź, 2006

Hmm no trafna uwaga, tylko czego mam szukać na tej wiązce? co moze być z nią nie tak, że padaja przekaźniki?
Michał - Sob 07 Paź, 2006

Panowie, koniec.
Dalej prosze w temacie loko, albo niech loko napisze skarge na przelacznik w technicznym

Loko - Sob 07 Paź, 2006

Panie administratorze weź pan to wydziel i przezuc gdzie indziej :D bo tu jeszcze jedna bardzo istotna odpowiedź powinna paść :)
106 - Sob 07 Paź, 2006

zacznij moze od tego, ze w wolnej chwili na spokoju i bezpieczenstwa zrob sobie
zalaczanie wentylatorow na krotko na wypadek takich awarii... w wizce codow nie
ma. jak masz woltomierz to zobacz gdzie napiecie dochodzi, gdzie wychodzi za
przekaznikiem i czy nie ma jakis niekontrolowanych przerw, czy masa jest dobra.