Techniczne - kolanka aluminiowe i inne nudy do cieniasa
Anonymous - Śro 15 Lis, 2006 Temat postu: kolanka aluminiowe i inne nudy do cieniasaczy w naszym pięknym kraju mozna dostać kolanka aluminiowe ?Jakarti - Śro 15 Lis, 2006 wszystko mozna dostac tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke Anonymous - Śro 15 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
wszystko mozna dostac tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke
znalazłem jedną firme która obi takie rzeczy i to daleko, a ja muszę zrobić to na miejscu, kurde robie nowy kolektor ssący pod 4 przepustnice i musze pokazac na "żywca" jak to ma wyglądać
i podobno gięcie alu jest przesrane na maksa a rurka to nie jest problemJakarti - Śro 15 Lis, 2006 jak lukasz zna adres tych gosci od giecia rur to dzwonisz 118913 i prosisz pania o numer telefoniczny do panow..
wtedy ich pytasz czy gna alu i masz sprawe jasna..
a skoro masz pokazywac tylko to mozesz pokazac na rurce stalowej..saxorulez - Śro 15 Lis, 2006 stal nie jest do tego nalepsza.. zle oddaje ciepło..Jakarti - Śro 15 Lis, 2006 mowilem o pokazywaniu - oryginal by wykonal z alu.Anonymous - Śro 15 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
stal nie jest do tego nalepsza.. zle oddaje ciepło..
daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radęsaxorulez - Śro 15 Lis, 2006 nie znaju...
sprawdze po drodze do domuJakarti - Śro 15 Lis, 2006
mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:
daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę
to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem? Anonymous - Śro 15 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:
daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę
to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem?
pewnie zaden , wezmę całą makietę kolektora i do nich z tym brykne jak podejmą się gięcia rureksówAnonymous - Czw 16 Lis, 2006 Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:Anonymous - Czw 16 Lis, 2006
JIMEK napisał/a:
Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:
szczerze to jestem chyba na 10 różnych forach i nikt nie czepia sie o takie pierdołyMichał - Czw 16 Lis, 2006 Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... wiesz, rodzice go nie kochali mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe i trzeba im pisać proste wyrazy hehehAnonymous - Czw 16 Lis, 2006
Michał napisał/a:
Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... wiesz, rodzice go nie kochali mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe i trzeba im pisać proste wyrazy heheh
Peter - Czw 16 Lis, 2006 jest na 4 przepustnicach? :553: :553: :553: :553: