To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - kolanka aluminiowe i inne nudy do cieniasa

Anonymous - Śro 15 Lis, 2006
Temat postu: kolanka aluminiowe i inne nudy do cieniasa
czy w naszym pięknym kraju mozna dostać kolanka aluminiowe ?
Jakarti - Śro 15 Lis, 2006

wszystko mozna dostac :D tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke :)

Jakarti napisał/a:
wszystko mozna dostac :D tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke :)

znalazłem jedną firme która obi takie rzeczy i to daleko, a ja muszę zrobić to na miejscu, kurde robie nowy kolektor ssący pod 4 przepustnice i musze pokazac na "żywca" jak to ma wyglądać
i podobno gięcie alu jest przesrane na maksa a rurka to nie jest problem

jak lukasz zna adres tych gosci od giecia rur to dzwonisz 118913 i prosisz pania o numer telefoniczny do panow..
wtedy ich pytasz czy gna alu i masz sprawe jasna..

a skoro masz pokazywac tylko to mozesz pokazac na rurce stalowej..

saxorulez - Śro 15 Lis, 2006

stal nie jest do tego nalepsza.. zle oddaje ciepło..

mowilem o pokazywaniu - oryginal by wykonal z alu.

saxorulez napisał/a:

daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę

saxorulez - Śro 15 Lis, 2006

nie znaju... :)

sprawdze po drodze do domu

mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:

daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę

to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem? :D

Jakarti napisał/a:
mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:

to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem? :D

pewnie zaden , wezmę całą makietę kolektora i do nich z tym brykne jak podejmą się gięcia rureksów

Anonymous - Czw 16 Lis, 2006

Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:

JIMEK napisał/a:
Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:

szczerze to jestem chyba na 10 różnych forach i nikt nie czepia sie o takie pierdoły

Michał - Czw 16 Lis, 2006

Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... :D wiesz, rodzice go nie kochali :D mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd :D
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe :D i trzeba im pisać proste wyrazy :D heheh

Michał napisał/a:
Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... :D wiesz, rodzice go nie kochali :D mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd :D
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe :D i trzeba im pisać proste wyrazy :D heheh

:D

Peter - Czw 16 Lis, 2006

jest na 4 przepustnicach? :553: :553: :553: :553: