auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 15 Lis, 2006
wszystko mozna dostac tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
mcken [Usunięty]
Jakarti napisał/a:
wszystko mozna dostac tylko trzeba dobrze poszukac. a jak nie to Ci dogna z rurki.. gdzies - tylko zalatw rurke
znalazłem jedną firme która obi takie rzeczy i to daleko, a ja muszę zrobić to na miejscu, kurde robie nowy kolektor ssący pod 4 przepustnice i musze pokazac na "żywca" jak to ma wyglądać
i podobno gięcie alu jest przesrane na maksa a rurka to nie jest problem
jak lukasz zna adres tych gosci od giecia rur to dzwonisz 118913 i prosisz pania o numer telefoniczny do panow..
wtedy ich pytasz czy gna alu i masz sprawe jasna..
a skoro masz pokazywac tylko to mozesz pokazac na rurce stalowej..
mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:
stal nie jest do tego nalepsza.. zle oddaje ciepło..
daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę
to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem?
mcken [Usunięty]
Jakarti napisał/a:
mcken napisał/a:
saxorulez napisał/a:
stal nie jest do tego nalepsza.. zle oddaje ciepło..
daj mi adres tych gości z sadyby, to fona se wykołuje i zobaczymy czy dadzą radę
to tak zartem - ale jaki ma zwiazek stal z telefonem?
pewnie zaden , wezmę całą makietę kolektora i do nich z tym brykne jak podejmą się gięcia rureksów
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006
Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:
mcken [Usunięty]
JIMEK napisał/a:
Nie chce byc ten zly znowu ale wpisujac meritum sprawy w nazwie tematu oszczedzamy kolegom duzo czasu, okazujemy im szacunek i sprawiamy ze swiat jest lepszy! wesolych swiat. :574:
szczerze to jestem chyba na 10 różnych forach i nikt nie czepia sie o takie pierdoły
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... wiesz, rodzice go nie kochali mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe i trzeba im pisać proste wyrazy heheh
mcken [Usunięty]
Michał napisał/a:
Olej jimmiego, on zawsze ma jakies problemy ... wiesz, rodzice go nie kochali mcken, pozatym, zobaczysz ze to forum bumelantów, jełopów itd
duzo osob na tym forum generalnie ma problem ze słownictwe i trzeba im pisać proste wyrazy heheh