tez jestem adminem ale sa isa?
wole miec troche wolnego i uzywam squida
M$ na serwerach? BleeeAnonymous - Sob 02 Gru, 2006 tez wole inne rozwiazania
ale u klientow z difultu sa sbs-y i nie mam wyboru
teraz z kumplem robimy fajne rozwiazanie do filtrowania spamu i virusow stawiane przed exchangem, wszycho lata na debianie na jakims pc p3 500 256MB i smiga az milo i jak fajnie filtrujeNiemy - Sob 02 Gru, 2006
dzik napisał/a:
mikson napisał/a:
isa proxy ?
fajnie byc adminem wiem cos o tym
isa?
tez jestem adminem ale sa isa?
wole miec troche wolnego i uzywam squida
M$ na serwerach? Bleee
mikson napisał/a:
tez wole inne rozwiazania
teraz z kumplem robimy fajne rozwiazanie do filtrowania spamu i virusow stawiane przed exchangem, wszycho lata na debianie na jakims pc p3 500 256MB i smiga az milo i jak fajnie filtruje
...powiedzieli informatycy w temacie o dupach Loko - Sob 02 Gru, 2006 Hahahahahaah, normalnei jak z tego kawału lenny - Sob 02 Gru, 2006 hehehe!! dobrze mowisz loko.. jak za kawalu...!
jak to szlo..!?!KonradMK - Wto 05 Gru, 2006
mikson napisał/a:
isa proxy ?
fajnie byc adminem wiem cos o tym
adminem? hehe lepiej, opracowuje system który będzie gonił takich opierdalaczy
[ Dodano: Wto 05 Gru, 2006 ]
mikson napisał/a:
tez wole inne rozwiazania
teraz z kumplem robimy fajne rozwiazanie do filtrowania spamu i virusow stawiane przed exchangem, wszycho lata na debianie na jakims pc p3 500 256MB i smiga az milo i jak fajnie filtruje
a ja mam 64bitowy windows serwer 2003 na Opteronie Dual Core i 16 GB RAMu hehehe - też całkiem szybko filtruje M - Wto 05 Gru, 2006 Hehehehe cos bym powiedzial o tych Msowych serwerach ale po prostu nie chce mnie sie KonradMK - Wto 05 Gru, 2006 spoko czoko to taki wymysł klienta, i tak trzon systemu stanowi (błeeee fuj) serwer Lotusowy :563:Anonymous - Wto 05 Gru, 2006 a ja do niedawna bawilem sie klastrem na windzie 2003 i tez calkiem spoko chodzil
a ten twoj opteron 16GB to tylko do filtrowania? hehhe
marnujesz sprzeta
o co ci chodzi z lotusem jako trzon systemu?
to sobie pogalismy o dupach starczy juz
a i tak wole maczki sam mam jednego w domu 64bity G5 hehheheJakarti - Wto 05 Gru, 2006 ej, moze wydzielicie sobie temacik software'owy? Michał - Wto 05 Gru, 2006
Cytat:
a ja mam 64bitowy windows serwer 2003 na Opteronie Dual Core i 16 GB RAMu hehehe - też całkiem szybko filtruje
podnieciłes sie
dlatego zwiałem z działu inf za duzo takich gadek :564:dzik - Śro 06 Gru, 2006
KonradMK napisał/a:
a ja mam 64bitowy windows serwer 2003 na Opteronie Dual Core i 16 GB RAMu hehehe - też całkiem szybko filtruje
Sporo potrzeba zeby kreator tworzenia proxy sie nie wywalil
W domu mam www, serwer plikow, serwer drukarek, router, wifi, firewall, sql i zapomnialem co jeszcze na:
Nie wiem czy kochany zajebisty 2003 tu sie odpali, chyba nie, ma 32MB ramu, tu nawet logo M$ sie nie zmiesci Anonymous - Śro 06 Gru, 2006 dziku ale zes teraz przylozyl
a zwlaszcza ten napis asus
rozumiem linksys ale to?
najwazniejsze zeby dzialalo to prawda, ale w domku wystarczaja a swoja droga szkoda ze jeszcze nie ma w nim antywirusa poczty skanowania spamu po dynamicznych listach sql serwera poczty ftp telnetu ssh serwera plikow i macierzy raid
koniec o kompach bo to jakis watek ponoc jest innydzik - Śro 06 Gru, 2006 Asus jest lepszy od linksysa w kilku szczegolach. I wlasnie takiego asusa mam
Linksys nie ma 2x usb 2.0
Serwer poczty oczywiscie jest, ftp tez
A zamiast antyspamu na jakis wynalazkach to uzywam grey-list, narazie najskuteczniejsze.
Ssh tez oczywiscie jest, to podstawa
Prosze admina o wydzielenie, ciekawy watek sie zrobil M - Śro 06 Gru, 2006 Wydzielilem...
powiem wam szczerze ze podziwiam was ze macie ochote cos robic w domu przy kompach....
ja mam obrzydzenie... jak uzywam laptopa to tylko do dlubania w ecu...