tez jestem adminem ale sa isa?
wole miec troche wolnego i uzywam squida
M$ na serwerach? Bleee
ale u klientow z difultu sa sbs-y i nie mam wyboru
teraz z kumplem robimy fajne rozwiazanie do filtrowania spamu i virusow stawiane przed exchangem, wszycho lata na debianie na jakims pc p3 500 256MB i smiga az milo i jak fajnie filtruje
tez jestem adminem ale sa isa?
wole miec troche wolnego i uzywam squida
M$ na serwerach? Bleee
mikson napisał/a:
tez wole inne rozwiazania
teraz z kumplem robimy fajne rozwiazanie do filtrowania spamu i virusow stawiane przed exchangem, wszycho lata na debianie na jakims pc p3 500 256MB i smiga az milo i jak fajnie filtruje
adminem? hehe lepiej, opracowuje system który będzie gonił takich opierdalaczy
[ Dodano: Wto 05 Gru, 2006 ]
mikson napisał/a:
tez wole inne rozwiazania
a ja mam 64bitowy windows serwer 2003 na Opteronie Dual Core i 16 GB RAMu hehehe - też całkiem szybko filtruje
a ja mam 64bitowy windows serwer 2003 na Opteronie Dual Core i 16 GB RAMu hehehe - też całkiem szybko filtruje
Sporo potrzeba zeby kreator tworzenia proxy sie nie wywalil
W domu mam www, serwer plikow, serwer drukarek, router, wifi, firewall, sql i zapomnialem co jeszcze na:
Nie wiem czy kochany zajebisty 2003 tu sie odpali, chyba nie, ma 32MB ramu, tu nawet logo M$ sie nie zmiesci
a zwlaszcza ten napis asus
rozumiem linksys ale to?
najwazniejsze zeby dzialalo to prawda, ale w domku wystarczaja a swoja droga szkoda ze jeszcze nie ma w nim antywirusa poczty skanowania spamu po dynamicznych listach sql serwera poczty ftp telnetu ssh serwera plikow i macierzy raid
koniec o kompach bo to jakis watek ponoc jest inny
Asus jest lepszy od linksysa w kilku szczegolach. I wlasnie takiego asusa mam
Linksys nie ma 2x usb 2.0
Serwer poczty oczywiscie jest, ftp tez
A zamiast antyspamu na jakis wynalazkach to uzywam grey-list, narazie najskuteczniejsze.
Ssh tez oczywiscie jest, to podstawa
Prosze admina o wydzielenie, ciekawy watek sie zrobil
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 06 Gru, 2006
Wydzielilem...
powiem wam szczerze ze podziwiam was ze macie ochote cos robic w domu przy kompach....
ja mam obrzydzenie... jak uzywam laptopa to tylko do dlubania w ecu...