HydePark - Niespodzianka od Renault sport
Grzesiek VTS - Czw 25 Sty, 2007 Temat postu: Niespodzianka od Renault sport Dostałem dzisiaj Paczke z Francji otwieram a tu !!! BUCIKI RENAULT SPORT :564: 2 kurteczki,koszulka :564: i jakies tam jeszcze szpargoły zwiazane z ALPINA plakaty,bryloki itd
k-mart - Czw 25 Sty, 2007
sweeet, w tych skokach nie jednemu z nas na torze mozesz podskoczyc
KonradMK - Czw 25 Sty, 2007
ej ja też chcę!
nox - Czw 25 Sty, 2007
fane fane jak to zdobyłeś??
Grzesiek VTS - Czw 25 Sty, 2007
mam znajomego w Renault sport w DIEPPE, szkoda ze mi sie sporty za bardzo nie podobaja bez urazy dla włascieli :564: ale jakos z wygladu to tak nie zabardzo tzn. kiera i deska jest nie za ciekawa.
a z drugiej stron jak bym miał sporta to by był zajebiscie zrobiony
dzik - Czw 25 Sty, 2007
A dostepu do ciekawych czesci nie masz?
polll - Czw 25 Sty, 2007
Grzesiek VTS, a mozesz sie zorientowac czy jest mozliwosc kupna takich fajnych fantow ??
Loko - Czw 25 Sty, 2007
No łądnie ładnie, teraz nie pozostaje Ci nic tylko zmienić auto na Cliówke Sporta, przeciez nie wsiadzeisz do saxo w rzeczach renault sport, bo się saxiak obrazi na Ciebie
Niemy - Czw 25 Sty, 2007
Grzesiek VTS napisał/a: | a z drugiej stron jak bym miał sporta to by był zajebiscie zrobiony |
ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawial i kupowal sporta, olej deske a kiere sobie wymienisz, jak masz taki dostep do czesci...
Loko - Czw 25 Sty, 2007
O ile w wersj przed liftem deska faktycznie jest dość kualwa o tyle w wersji po lifcie jest całkiem przyjemna dla oka
Grzesiek VTS - Pią 26 Sty, 2007
Niemy napisał/a: | Grzesiek VTS napisał/a: | a z drugiej stron jak bym miał sporta to by był zajebiscie zrobiony |
ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawial i kupowal sporta, olej deske a kiere sobie wymienisz, jak masz taki dostep do czesci... |
Moze i racja,trzeba przemyslec ale saxo zostac musi :564: a na sporta mnie nie stac :567: .
A co do ciuchów to mogę zapytać, ale raczej wątpie kiedyś chciałem kupić lecz jednak nic z tego ,a dzisiaj dostałem paczek ,wysłałem meila do kolegi podziękowałem za paczuszkę .
Jestem ciekawy ile za taki ciuchy można dostać na allegro ????
Loko - Pią 26 Sty, 2007
Heh w sumie to prezentów nie wypada sprzedawać
dzik - Pią 26 Sty, 2007
Akurat szukam kurtki, moze sie dogadamy
Vlodarsky - Pią 26 Sty, 2007
fajne prezenty Ja mam dużo ciuchów Citroen Sport ale one są ogólno dostępne...
|
|
|