Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 Niespodzianka od Renault sport
Dostałem dzisiaj Paczke z Francji otwieram a tu !!! BUCIKI RENAULT SPORT :564: 2 kurteczki,koszulka :564: i jakies tam jeszcze szpargoły zwiazane z ALPINA plakaty,bryloki itd
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007
mam znajomego w Renault sport w DIEPPE, szkoda ze mi sie sporty za bardzo nie podobaja bez urazy dla włascieli :564: ale jakos z wygladu to tak nie zabardzo tzn. kiera i deska jest nie za ciekawa.
a z drugiej stron jak bym miał sporta to by był zajebiscie zrobiony
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No łądnie ładnie, teraz nie pozostaje Ci nic tylko zmienić auto na Cliówke Sporta, przeciez nie wsiadzeisz do saxo w rzeczach renault sport, bo się saxiak obrazi na Ciebie
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
O ile w wersj przed liftem deska faktycznie jest dość kualwa o tyle w wersji po lifcie jest całkiem przyjemna dla oka
Wysłany: Pią 26 Sty, 2007
Niemy napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
a z drugiej stron jak bym miał sporta to by był zajebiscie zrobiony
ja bym sie na Twoim miejscu nie zastanawial i kupowal sporta, olej deske a kiere sobie wymienisz, jak masz taki dostep do czesci...
Moze i racja,trzeba przemyslec ale saxo zostac musi :564: a na sporta mnie nie stac :567: .
A co do ciuchów to mogę zapytać, ale raczej wątpie kiedyś chciałem kupić lecz jednak nic z tego ,a dzisiaj dostałem paczek ,wysłałem meila do kolegi podziękowałem za paczuszkę .
Jestem ciekawy ile za taki ciuchy można dostać na allegro ????