Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wałki Catcams, Fiat Stilo/Punto 1.8 16V
saxorulez - Wto 06 Lut, 2007 Temat postu: Wałki Catcams, Fiat Stilo/Punto 1.8 16VPanowie,
mam do sprzedania wałeczki Catcams, mild road - w sam raz na codzeń do Fiata Stilo 1.8 16V lub Punto 1.8 HGT, jeśli ktoś z waszych znajomych ma takie autko to przekażcie że mam je w naprawde atrakcyjnej cenie zamiast 2600PLN tylko 1999PLN
Specyfikacja poniżej:
Dariano - Wto 06 Lut, 2007 Kurde ziom mam jednego znajomego z fiatem HGT to niejaki Jakarti zapalony fan tuningu mysle ze do niego mozesz podbic Jakarti - Wto 06 Lut, 2007 Lukasz - ja je wezme ale musze pojechac po kaske do mojego zioma, niejakiego Dariano bo kiedys pozyczal ode mnie podobna sume i teraz by wypadalo oddac.Gotti - Wto 06 Lut, 2007 Jakarti kupuj, nie trzeba bedzie co chwile wymieniac wariatotaDariano - Wto 06 Lut, 2007
Jakarti napisał/a:
Lukasz - ja je wezme ale musze pojechac po kaske do mojego zioma, niejakiego Dariano bo kiedys pozyczal ode mnie podobna sume i teraz by wypadalo oddac.
Przybywaj saxorulez - Wto 06 Lut, 2007 Gotti,
może Ty masz jakiegos kolegę w CH z HGT?
nawet z przesyłą tam bedzie taniej niz w/g katalogu
nie ukrywam ze chcę sie szybko pozbyc naprawdę...
takze liczę na waszą pomocGotti - Wto 06 Lut, 2007 Niestety nie, nawet w PL nikogo nie znam z takim autem
Spróbuj na autokąciku - w klubie stilo i punto, powinni być zainteresowani z racji ww. wariatora który czasem wymienia się kilka razy w roku...
(PS. Jak nie masz tam konta, to ja mogę tam napisać i dać dane do Ciebie)KonradMK - Wto 06 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
nie ukrywam ze chcę sie szybko pozbyc naprawdę...
pewnie towar jeszcze "gorący" hyhyhysaxorulez - Wto 06 Lut, 2007
Gotti napisał/a:
(PS. Jak nie masz tam konta, to ja mogę tam napisać i dać dane do Ciebie)
będę wdzieczny serio.
Bo nie chce zakładac konta tylko po to aby sprzedaćGotti - Wto 06 Lut, 2007 bitte:
Pzdr.
K.saxorulez - Wto 06 Lut, 2007 nie widać ale dzieki
dałes jakiegoś maila, telefon, cokolwiek?Gotti - Wto 06 Lut, 2007 Twojego i w razie czego swojego maila.M - Wto 06 Lut, 2007
dzik - Wto 06 Lut, 2007 Ja mam konto, zrobie copy/paste:
"witam
moj kumpel ma do sprzedania walki od punto, jesli ktos jest desperatem to moze niech sprawdzi, podobno do 1.8 pewnie sa do saxo ale mu nic nie daly i chce tutaj sprzedac"Gotti - Wto 06 Lut, 2007
dzik napisał/a:
Ja mam konto, zrobie copy/paste:
"witam
moj kumpel ma do sprzedania walki od punto, jesli ktos jest desperatem to moze niech sprawdzi, podobno do 1.8 pewnie sa do saxo ale mu nic nie daly i chce tutaj sprzedac"