mam do sprzedania wałeczki Catcams, mild road - w sam raz na codzeń do Fiata Stilo 1.8 16V lub Punto 1.8 HGT, jeśli ktoś z waszych znajomych ma takie autko to przekażcie że mam je w naprawde atrakcyjnej cenie zamiast 2600PLN tylko 1999PLN
Specyfikacja poniżej:
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007
Lukasz - ja je wezme ale musze pojechac po kaske do mojego zioma, niejakiego Dariano bo kiedys pozyczal ode mnie podobna sume i teraz by wypadalo oddac.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Lukasz - ja je wezme ale musze pojechac po kaske do mojego zioma, niejakiego Dariano bo kiedys pozyczal ode mnie podobna sume i teraz by wypadalo oddac.
moj kumpel ma do sprzedania walki od punto, jesli ktos jest desperatem to moze niech sprawdzi, podobno do 1.8 pewnie sa do saxo ale mu nic nie daly i chce tutaj sprzedac"
moj kumpel ma do sprzedania walki od punto, jesli ktos jest desperatem to moze niech sprawdzi, podobno do 1.8 pewnie sa do saxo ale mu nic nie daly i chce tutaj sprzedac"