To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [tv/net] Prison Break / Skazany na śmierć

carlose - Pon 19 Mar, 2007
Temat postu: [tv/net] Prison Break / Skazany na śmierć
Serial pojawił się na polsacie (niedziela godzina 20:00) jednakże od dawna jest na necie - polecam gorąco !

Prison Break to serial telewizyjny przedstawiający losy genialnego inżyniera Michaela Scofielda, który planuje uwolnić swojego brata z więzienia, ponieważ przekonany jest o jego niewinności.

Scofield dzięki swojemu wykształceniu opracowuje plan ucieczki z więzienia. Cały projekt zamieszcza na swoim ciele w postaci tatułażu, który potrafi odczytać tylko on. Aby dostać się do więzienia napada na bank i dostaje się do wiezienia Fox River, w którym przebywa jego brat Lincoln Burrows.

Lincoln jest skazany na karę śmierci za zabicie brata pani wiceprezydent. Scofield mimo wielu przeciwności i zaangażowaniu kilku więźniów, realizuje swój plan ucieczki z więzienia.

Poza pomocą Michaela Lincoln może liczyć na pomoc prawniczki Veronici Donovan, która stara się pomóc Linolnowi, ale napotyka na swojej drodze wiele problemów i przeciwności, za którymi stoją prawdopodobnie agenci rządowi*

*informacje pobrane ze strony http://www.prison.pl

Vlodarsky - Pon 19 Mar, 2007

Mnie jakoś nie przyciąga za bardzo... nie lubie oglądać czegoś "bo jest modne"

jak ja zaczołem go oglądać nie wiem czy był modny bo wogóle o nim nie było słowa :) prezesiak mnie wciągnoł.. i naprawde serial wkręca, chociaż nie lubie serialów ! :)
DeeS - Pon 19 Mar, 2007

dla mnie kosior :) Wciaga niemilosiernie ... :> Dzisiaj wychodzi kolejny odcinek! :)
gaugan - Pon 19 Mar, 2007

skoczylem wlasnie ogladac II sezon... pierwszy byl mega mistrz, II gi juz mocno sredni, z paroma rewelacyknymi momentami. nie wiem czy bede ciagnal dalej. dzieje sie? warto?

pzdr

Misiek_lbn - Pon 19 Mar, 2007

w irlandii, wsród polaków to był poprostu mega hit... wymiany odcinkami żeby było wygodniej :D
ogólnie to jakiś czas temu już zacząłem oglądać jak w pl chyba niewiele osób to kojarzyło...
podoba mi się i zamierzam zobaczyć jak sie to wszystko skończy :)

strick - Pon 19 Mar, 2007

Tak samo jak Gaugan, pierwszy sezon super, późniejszy już mniej ciekawy!
Napewno skończe 2 serie!

Gotti - Pon 19 Mar, 2007

gaugan napisał/a:
skoczylem wlasnie ogladac II sezon... pierwszy byl mega mistrz, II gi juz mocno sredni, z paroma rewelacyknymi momentami. nie wiem czy bede ciagnal dalej. dzieje sie? warto?

pzdr

Jak to drugą, skoro dostępne odcinki kończą się narazie na 20tym?

gaugan napisał/a:
nie wiem czy bede ciagnal dalej. dzieje sie? warto?

pierwsza seria oczywiście dużo lepsza, ale druga też niczego sobie .. WARTO ! :)
Gotti napisał/a:
Jak to drugą, skoro dostępne odcinki kończą się narazie na 20tym?

narazie jest jak dobrze pamięta 19 drugiej "słodka carolina ":)

Gotti - Pon 19 Mar, 2007

Dokładnie...
FreeMan - Pon 19 Mar, 2007

ja rowniez sledze losy bohaterow, ale dla mnie II seria jest znaczenie ciekawsza niz I. Duzo wiecej sie dzieje, znacznie wiecej niespodziewanych akcji, ciagle zmiany miejsc ....

Calyczas rownież sledze III serie LOST.

A dzis w nocy nowy odcinek PB. :D

będzie zasysanie napewno ! :)
Anonymous - Pon 19 Mar, 2007

powiem jedno ćpuński serial :D ja go nie ogladam ale moja matula to jest nim ostro zajarana, pyta sie codzienie kiedy 2 sezon przyniose hehe :D
strick - Pon 19 Mar, 2007

shorti jeżeli Imielin to ten pod Tychami to wpadaj do mnie po 2 sezon, ale chyba az tak blisko mnie sie nie przeprowadziłeś :)
Anonymous - Pon 19 Mar, 2007

hehe no raczej nie ziomuś, ja mieszkam na imielinie w wawie ;)