auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 [tv/net] Prison Break / Skazany na śmierć
Serial pojawił się na polsacie (niedziela godzina 20:00) jednakże od dawna jest na necie - polecam gorąco !
Prison Break to serial telewizyjny przedstawiający losy genialnego inżyniera Michaela Scofielda, który planuje uwolnić swojego brata z więzienia, ponieważ przekonany jest o jego niewinności.
Scofield dzięki swojemu wykształceniu opracowuje plan ucieczki z więzienia. Cały projekt zamieszcza na swoim ciele w postaci tatułażu, który potrafi odczytać tylko on. Aby dostać się do więzienia napada na bank i dostaje się do wiezienia Fox River, w którym przebywa jego brat Lincoln Burrows.
Lincoln jest skazany na karę śmierci za zabicie brata pani wiceprezydent. Scofield mimo wielu przeciwności i zaangażowaniu kilku więźniów, realizuje swój plan ucieczki z więzienia.
Poza pomocą Michaela Lincoln może liczyć na pomoc prawniczki Veronici Donovan, która stara się pomóc Linolnowi, ale napotyka na swojej drodze wiele problemów i przeciwności, za którymi stoją prawdopodobnie agenci rządowi*
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007
jak ja zaczołem go oglądać nie wiem czy był modny bo wogóle o nim nie było słowa prezesiak mnie wciągnoł.. i naprawde serial wkręca, chociaż nie lubie serialów !
skoczylem wlasnie ogladac II sezon... pierwszy byl mega mistrz, II gi juz mocno sredni, z paroma rewelacyknymi momentami. nie wiem czy bede ciagnal dalej. dzieje sie? warto?
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
w irlandii, wsród polaków to był poprostu mega hit... wymiany odcinkami żeby było wygodniej
ogólnie to jakiś czas temu już zacząłem oglądać jak w pl chyba niewiele osób to kojarzyło...
podoba mi się i zamierzam zobaczyć jak sie to wszystko skończy
skoczylem wlasnie ogladac II sezon... pierwszy byl mega mistrz, II gi juz mocno sredni, z paroma rewelacyknymi momentami. nie wiem czy bede ciagnal dalej. dzieje sie? warto?
pzdr
Jak to drugą, skoro dostępne odcinki kończą się narazie na 20tym?
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
ja rowniez sledze losy bohaterow, ale dla mnie II seria jest znaczenie ciekawsza niz I. Duzo wiecej sie dzieje, znacznie wiecej niespodziewanych akcji, ciagle zmiany miejsc ....