To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Szukam dobrego warsztatu

Jakarti - Nie 22 Sty, 2006
Temat postu: Szukam dobrego warsztatu
jako, ze auto od niedawna w moim posiadaniu, a plany wielkie... mozliwosci niestety troche mniejsze to zwracam sie do Was Towarzysze :D z takim oto pytaniem:
czy robicie swoje auta w warsztatach? w swoich garazach (tego jeszcze nie potrafie wiec raczej odpada :) ) czy w serwisach ( tez odpada bo drogo wychodzi :) )
poszukuje miejsca gdzie bez obaw moglbym oddac swoj samochodzik.. jakies propozycje?

Prezesiak - Nie 22 Sty, 2006

Moj znajomy opowiadal mi kilka razy, ze ma jakiegos magika od Fiatow, ktory pracuje w ASO i podobno super ogarnia temat mechaniki. Ten moj znajomy ma cinquecento, ktore jest dosyc szybkie(ponizej 9 do 100), ale szczegolow nie znam. Moge z nim pogadac i popytac jak bylbys zainteresowany. Ale to mozemy pogadac na ktoryms ze spotow bo nawet Cie na oczy nie widzialem :D
Jakarti - Pon 23 Sty, 2006

hehehe ... no pewnie - jesli dojade :D :D:D narazie tez mam mechanika z ASO ale co dwie glowy to niejedna wiec chetnie zasiegne opinii. jakies dziwne rzeczy mi sie ze wspomaganiem dzieja wiec narazie na ulicach mnie moze zabraknac.
Vlodarsky - Wto 24 Sty, 2006
Temat postu: Jeśli chodzi o to
Koło mnie jest taki warsztacik w którym robią wszystkie samochody i nawet nieźle im to wychodzi jest to ulica Dolna na Dobrowie (Łomianki) albo wylot na Gdańs serwis aut głównie amerykańskich (też dobrzy magicy) po prawej stronie na wysokości Łomianek- łatwo zauważyć. Jeśli chodzi o warsztaty nie związane z ASO oczywiście :)
Vlodarsky - Śro 22 Cze, 2011

Kuba tylko ASO Reno !!

albo lexus

106 - Śro 22 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
Kuba tylko ASO Reno !!

o nie! Kuba juz wie ze wszystkie ASO to..... ;D

EDIT - KASUJE hyhy

Yarko - Śro 22 Cze, 2011

106,

Cytat:
Wto 24 Sty, 2006

:>

106 - Śro 22 Cze, 2011

o fuck :rotfl:
NBL - Śro 22 Cze, 2011

co żes jarał? to chyba odkop stulecia?
Vlodarsky - Śro 22 Cze, 2011

tłumnik napisał/a:
co żes jarał? to chyba odkop stulecia?

lubie stare czasy :) wielu z nas różne głupoty pisało wtedy :) fajnie było

206 Gti - Śro 22 Cze, 2011

08 PPS
Jakarti - Czw 23 Cze, 2011

Cytat:
Kuba tylko ASO Reno !!

hehehe, na wspominki sie zbiera.

nie ma co wspominac. trzeba pic i pracowac :D

Bonczek - Czw 23 Cze, 2011

Wtedy jeszcze nie było ani Ciebie ani mnie tłumnik ... kurwa ani Rybsona !?
Jakarti - Pią 24 Cze, 2011

nic nie bylo
nawet dobrego warsztatu :D

Nath - Pon 04 Lip, 2011

A ja tak przy okazji tematu, zapytam jaki warsztat doswiadczony (z naciskiem na doswiadczony) w budowie rajdowek byscie polecili? (na forum znalazlem tylko o Baran Auto Serwis z Sosnowca).