auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 Szukam dobrego warsztatu
jako, ze auto od niedawna w moim posiadaniu, a plany wielkie... mozliwosci niestety troche mniejsze to zwracam sie do Was Towarzysze z takim oto pytaniem:
czy robicie swoje auta w warsztatach? w swoich garazach (tego jeszcze nie potrafie wiec raczej odpada ) czy w serwisach ( tez odpada bo drogo wychodzi )
poszukuje miejsca gdzie bez obaw moglbym oddac swoj samochodzik.. jakies propozycje?
Moj znajomy opowiadal mi kilka razy, ze ma jakiegos magika od Fiatow, ktory pracuje w ASO i podobno super ogarnia temat mechaniki. Ten moj znajomy ma cinquecento, ktore jest dosyc szybkie(ponizej 9 do 100), ale szczegolow nie znam. Moge z nim pogadac i popytac jak bylbys zainteresowany. Ale to mozemy pogadac na ktoryms ze spotow bo nawet Cie na oczy nie widzialem
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Sty, 2006
hehehe ... no pewnie - jesli dojade :D:D narazie tez mam mechanika z ASO ale co dwie glowy to niejedna wiec chetnie zasiegne opinii. jakies dziwne rzeczy mi sie ze wspomaganiem dzieja wiec narazie na ulicach mnie moze zabraknac.
Koło mnie jest taki warsztacik w którym robią wszystkie samochody i nawet nieźle im to wychodzi jest to ulica Dolna na Dobrowie (Łomianki) albo wylot na Gdańs serwis aut głównie amerykańskich (też dobrzy magicy) po prawej stronie na wysokości Łomianek- łatwo zauważyć. Jeśli chodzi o warsztaty nie związane z ASO oczywiście
A ja tak przy okazji tematu, zapytam jaki warsztat doswiadczony (z naciskiem na doswiadczony) w budowie rajdowek byscie polecili? (na forum znalazlem tylko o Baran Auto Serwis z Sosnowca).