To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] Doomsday

Michał - Śro 23 Lip, 2008
Temat postu: [F] Doomsday

Na ziemi wybucha zaraza. Wielka Brytania płonie, a ludziom na gębach wyskakują dziwne bąble. W tej sytuacji rząd nie ma lekko, chcąc nie chcąc, musi podjąć radykalne kroki. Szkocja wraz z internowanymi zarażonymi zostaje odgrodzona od reszty królestwa wielkim murem. Po latach jednak okazuje się, że zapora nie powstrzymała epidemii. Jedyny ratunek jak zawsze spoczywa w rękach ludzkich. I dodajmy od siebie – bardzo ładnych rękach ludzkich. Urocza i śmiercionośna (Snake Plissken never dies) Eden rusza na poszukiwanie antidotum. Na wykonanie misji ma zaledwie 48 godzin. A widz niewiele ponad 90 minut, aby cieszyć się jej urokami.

Ode mnie.

Film marny i żałosny. Połączenie Mad maxa z filmem o rycerzach. film nie ma tego czegoś. Po zobaczeniu trailera myślałem że coś zajebistego to musi być, więc uyzłem 10mb/sek i po 22 min miałem go na dysiorze. Ale sie zawiodłem. Nudny, nie logiczny. Kiepe efekty, sztampowy. Jedynie co fajne to bentley.
Aha , główna aktorka kopie jajca .

Vlodarsky - Śro 23 Lip, 2008

mnie ona nie kopie w jajca... phi
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008

to pani Była Lara Croft ( modela, nie w filmie :P ) troche męskie rysy twarzy ale parapecik spoko

co do filmu, podpisuje sie pod zalozycielem posta :)

GOKART - Śro 23 Lip, 2008

wyszedłem z kina... tyle ode mnie :ass:
Michał - Śro 23 Lip, 2008

:d
Młody Papież - Śro 23 Lip, 2008

nie widziałem tego filmu, ale po opisie i trailerze odrazu skojarzyły mi się "Ucieczki..." Snake'a Plissken'a ;D