auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 23 Lip, 2008 [F] Doomsday
Na ziemi wybucha zaraza. Wielka Brytania płonie, a ludziom na gębach wyskakują dziwne bąble. W tej sytuacji rząd nie ma lekko, chcąc nie chcąc, musi podjąć radykalne kroki. Szkocja wraz z internowanymi zarażonymi zostaje odgrodzona od reszty królestwa wielkim murem. Po latach jednak okazuje się, że zapora nie powstrzymała epidemii. Jedyny ratunek jak zawsze spoczywa w rękach ludzkich. I dodajmy od siebie – bardzo ładnych rękach ludzkich. Urocza i śmiercionośna (Snake Plissken never dies) Eden rusza na poszukiwanie antidotum. Na wykonanie misji ma zaledwie 48 godzin. A widz niewiele ponad 90 minut, aby cieszyć się jej urokami.
Ode mnie.
Film marny i żałosny. Połączenie Mad maxa z filmem o rycerzach. film nie ma tego czegoś. Po zobaczeniu trailera myślałem że coś zajebistego to musi być, więc uyzłem 10mb/sek i po 22 min miałem go na dysiorze. Ale sie zawiodłem. Nudny, nie logiczny. Kiepe efekty, sztampowy. Jedynie co fajne to bentley.
Aha , główna aktorka kopie jajca .