Kulturka - [F] TROPIC THUNDER
k-mart - Nie 10 Sie, 2008 Temat postu: [F] TROPIC THUNDER buehehehhehe nie moge sie doczekac az wyjdzie w kinach
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=4pxOzSpUXtg
Anonymous - Nie 10 Sie, 2008
oj tak nie moge sie wybrac ale ide na bank
k-mart - Nie 10 Sie, 2008
Najs:
Cast
* Ben Stiller as Tugg Speedman: A pampered action star who attempted to turn into a serious actor - with disastrous results.
* Jack Black as Jeff "Fats" Portnoy: A comedian-turned-drug addict well known for playing multiple parts in films.[4]
* Robert Downey Jr. as Kirk Lazarus: An Australian multiple Academy Award-winning method actor who portrays an African American character Sgt. Osiris.[4]
* Brandon T. Jackson as Alpa Chino[4]
* Steve Coogan as Damien Cockburn: The director of the film[4]
* Nick Nolte as Four Leaf Tayback: The film's writer,[4] who hatches the idea to put the actors in the middle of some real combat.
* Bill Hader as Rob Slolom
* Danny McBride as Cody
* Jay Baruchel as Kevin Sandusky
* Reggie Lee as Byong
[edit] Cameos
* Tom Cruise as Les Grossman[4]
* Mickey Rooney as Old Man Carruthers
* Kathy Hilton[5]
* Tobey Maguire[4]
* Matthew McConaughey
* Maria Menounos
* Katie Holmes
* Christine Taylor
* Jennifer Love Hewitt
* Justin Theroux
* The Mooney Suzuki
* Alicia Silverstone
* Jon Voight
* Jason Bateman
* Tyra Banks
* Lance Bass
mi - Nie 10 Sie, 2008
lol
Vlodarsky - Pon 11 Sie, 2008
Batman siada i liże jaja hehe fajnie się zapowiada !! i to jest film
qbus - Pon 11 Sie, 2008
przypomnialo sie hot shots po ogladnieciu trailera
qbus - Pon 18 Sie, 2008
http://film.onet.pl/0,0,1808858,wiadomosci.html
qbus - Śro 01 Paź, 2008
no co taka cisza w temacie? film leci w kinach... ponoc zenada... jeden znajomy byl na pokazie przedrepmierowym mowil ze ludzie wychodzili w polowie filmu... drugi mowi ze u niego nikt nie wychodzil ale i tak mocno zdegustowany jest po projekcji tego filmu.
ktos tutaj juz zaryzykował?
PiTT - Śro 01 Paź, 2008
qbus napisał/a: | no co taka cisza w temacie? film leci w kinach... ponoc zenada... jeden znajomy byl na pokazie przedrepmierowym mowil ze ludzie wychodzili w polowie filmu... drugi mowi ze u niego nikt nie wychodzil ale i tak mocno zdegustowany jest po projekcji tego filmu.
ktos tutaj juz zaryzykował? |
tak, ja bylem jakis czas temu
film straszliwie poebany, ale taki na wesoło
jakbym miał płacić za bilety to raczej nie, ale za darmo można się przejść
TomsoN - Śro 01 Paź, 2008
PiTT napisał/a: | film straszliwie poebany, ale taki na wesoło |
Dokładnie, oglądałem w sobotę w best mallu
Film żenua, kilka razy się uśmiałem, ogólnie to można zobaczyć jeśli nie oczekujesz zbyt wielu rzeczy po tym filmie i nie potrzebny Ci mózg żeby go zrozumieć. Ot taka zjeeeeebana komedia.
Anonymous - Śro 01 Paź, 2008
bardzo trudno to przetumaczyc dlatego nie dziwne ze u nas nikt sie nie smieje. w ogole 90% zartow jest bardzo insiderskich w branzy filmowej w stanach. ja jak bylem to cala sala sikala w majtki. robert downey jr i tom cruise rzadza. Ps. tego drugiego ciagle uwazam za nieporozumienie ale tym filmem pokazal ze ma dystans do siebie
Michał - Czw 02 Paź, 2008
no tak, widac ze czego amerykance się śmieją
Anonymous - Czw 20 Lis, 2008
kicha maksymalna. może dwa razy się uśmiałem ale bez oplucia.
|
|
|