auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008
Najs:
Cast
* Ben Stiller as Tugg Speedman: A pampered action star who attempted to turn into a serious actor - with disastrous results.
* Jack Black as Jeff "Fats" Portnoy: A comedian-turned-drug addict well known for playing multiple parts in films.[4]
* Robert Downey Jr. as Kirk Lazarus: An Australian multiple Academy Award-winning method actor who portrays an African American character Sgt. Osiris.[4]
* Brandon T. Jackson as Alpa Chino[4]
* Steve Coogan as Damien Cockburn: The director of the film[4]
* Nick Nolte as Four Leaf Tayback: The film's writer,[4] who hatches the idea to put the actors in the middle of some real combat.
* Bill Hader as Rob Slolom
* Danny McBride as Cody
* Jay Baruchel as Kevin Sandusky
* Reggie Lee as Byong
[edit] Cameos
* Tom Cruise as Les Grossman[4]
* Mickey Rooney as Old Man Carruthers
* Kathy Hilton[5]
* Tobey Maguire[4]
* Matthew McConaughey
* Maria Menounos
* Katie Holmes
* Christine Taylor
* Jennifer Love Hewitt
* Justin Theroux
* The Mooney Suzuki
* Alicia Silverstone
* Jon Voight
* Jason Bateman
* Tyra Banks
* Lance Bass
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 10 Sie, 2008
lol
no co taka cisza w temacie? film leci w kinach... ponoc zenada... jeden znajomy byl na pokazie przedrepmierowym mowil ze ludzie wychodzili w polowie filmu... drugi mowi ze u niego nikt nie wychodzil ale i tak mocno zdegustowany jest po projekcji tego filmu.
no co taka cisza w temacie? film leci w kinach... ponoc zenada... jeden znajomy byl na pokazie przedrepmierowym mowil ze ludzie wychodzili w polowie filmu... drugi mowi ze u niego nikt nie wychodzil ale i tak mocno zdegustowany jest po projekcji tego filmu.
ktos tutaj juz zaryzykował?
tak, ja bylem jakis czas temu
film straszliwie poebany, ale taki na wesoło
jakbym miał płacić za bilety to raczej nie, ale za darmo można się przejść
auto: CTR/BMW1
silnik:: k20/118d
moc: 227/172km Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: z Mokotowa
Wysłany: Śro 01 Paź, 2008
PiTT napisał/a:
film straszliwie poebany, ale taki na wesoło
Dokładnie, oglądałem w sobotę w best mallu
Film żenua, kilka razy się uśmiałem, ogólnie to można zobaczyć jeśli nie oczekujesz zbyt wielu rzeczy po tym filmie i nie potrzebny Ci mózg żeby go zrozumieć. Ot taka zjeeeeebana komedia.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Paź, 2008
bardzo trudno to przetumaczyc dlatego nie dziwne ze u nas nikt sie nie smieje. w ogole 90% zartow jest bardzo insiderskich w branzy filmowej w stanach. ja jak bylem to cala sala sikala w majtki. robert downey jr i tom cruise rzadza. Ps. tego drugiego ciagle uwazam za nieporozumienie ale tym filmem pokazal ze ma dystans do siebie