Jaco - Sob 13 Wrz, 2008 Temat postu: Amorki KONI SPORT - opinieWitam mam pytanko czy ktoś z was śmiga na Amorkach Koni Sport jakie są wasze opinie??? Dają rade??? PozdrawiamAnonymous - Sob 13 Wrz, 2008 b8 kupuj albo b6 zdecydowanie 106 - Sob 13 Wrz, 2008 nie daja rady...
(chyba ze na tor.. nisko twardo)pit - Sob 13 Wrz, 2008 Mam B6 i dają radę jak się dziury omija
Koni ponoć są w kit, koleś miał w golfnie i se chwalił.qbus - Sob 13 Wrz, 2008 koni nie wybiera dziur, ma nieregenerowalne wkłady, nie nadaje sie na polskie drogi.Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 Ja smigam od 7 miesiecy. Na minimalnej twardosci sa nieco twardsze niz seryjnego Clio Sporta, na maxa nie da sie jezdzic Przynajmniej nie po Łodzi
Felgi 16" mam juz pokrzywione niemilosiernie (raz sie zapomnialem i tydzien jezdzilaem na maxa i odrazu pokazaly sie jakies stuki w zawieszeniu) ale amorki jakos daja rade 7x% sprawnosci na przegladzie daly. Fakt ze kupowalem caly komplet Amorki + springi vogdlanda -40mm (Przod siadl fajnie, tyl nie widac zadnej zmiany )
Nie wiem jak sie jezdzi na innym zawieszeniu ale przy cenie amorow w ASO te wydaly sie bardzo dobrym zakupem pit - Nie 14 Wrz, 2008 Mało jakie twarde amory wybierają dziury. Cuś za cuś.
A czy w bilu nie ma dożywotnej gwarancji?Rudello - Nie 14 Wrz, 2008
TOXIC napisał/a:
e przy cenie amorow w ASO te wydaly sie bardzo dobrym zakupem
hał macz?
ja słyszlame ze cos ok 340zł za jeden, true??Janusz - Nie 14 Wrz, 2008
Rudello napisał/a:
TOXIC napisał/a:
e przy cenie amorow w ASO te wydaly sie bardzo dobrym zakupem
hał macz?
ja słyszlame ze cos ok 340zł za jeden, true??
z tego co ja pmiętam to przedni do clio sporta phI kosztował chyba 250, albo coś koło tego... na druga stronę pewnie tyle samo, a tylne nie wiemRudello - Nie 14 Wrz, 2008
Janusz napisał/a:
tego co ja pmiętam to przedni do clio sporta phI kosztował chyba 250, albo coś koło tego... na druga stronę pewnie tyle samo, a tylne nie wiem
tez mi sie tak wydaje.. ale na druga strona pamietam ze był dwa razy droższy BaRtO_206GT - Nie 14 Wrz, 2008 ja nie polecam konia sporta.. mam u siebie kit 1130, na max skreconym tlucze i nie wybiera dziur, nie prowadzi sie tez jakos super, na min skreconym buda lata we wszystkie strony jak w kadecie 1.4 i w ogole sie nie trzyma. Jak dla mnie kiszka, chociaz u mnie przyczyna takiego zachowania moze tez byc max odelzona buda.M - Nie 14 Wrz, 2008 No wlasnie Barto bo u Ciebie roklad mas diametralnie sie zmienił.
Ja wlasnie zamowilem 1130 do siebie, bo z gwintem z usa bym nie zdazyl do lublina.kubas - Nie 14 Wrz, 2008 em przeciez kiedys juz pokazywales teina jakiego bedziesz mial i co z nim ?M - Nie 14 Wrz, 2008 mam sprezyny teina, jednak one sie na tor nie nadaja - auto stoi za wysoko i srodek ciezkosci bedzie mi uciekal w łukach (cornerach) - sprzedaje sprezyny i juz jedzie do mnie koni, w przyszlym roku chyba je sprzedam i wsadze pelny gwint taki rasowy.michool_vt - Nie 14 Wrz, 2008