koni nie wybiera dziur, ma nieregenerowalne wkłady, nie nadaje sie na polskie drogi.
TOXIC [Usunięty]
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008
Ja smigam od 7 miesiecy. Na minimalnej twardosci sa nieco twardsze niz seryjnego Clio Sporta, na maxa nie da sie jezdzic Przynajmniej nie po Łodzi
Felgi 16" mam juz pokrzywione niemilosiernie (raz sie zapomnialem i tydzien jezdzilaem na maxa i odrazu pokazaly sie jakies stuki w zawieszeniu) ale amorki jakos daja rade 7x% sprawnosci na przegladzie daly. Fakt ze kupowalem caly komplet Amorki + springi vogdlanda -40mm (Przod siadl fajnie, tyl nie widac zadnej zmiany )
Nie wiem jak sie jezdzi na innym zawieszeniu ale przy cenie amorow w ASO te wydaly sie bardzo dobrym zakupem
ja nie polecam konia sporta.. mam u siebie kit 1130, na max skreconym tlucze i nie wybiera dziur, nie prowadzi sie tez jakos super, na min skreconym buda lata we wszystkie strony jak w kadecie 1.4 i w ogole sie nie trzyma. Jak dla mnie kiszka, chociaz u mnie przyczyna takiego zachowania moze tez byc max odelzona buda.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008
mam sprezyny teina, jednak one sie na tor nie nadaja - auto stoi za wysoko i srodek ciezkosci bedzie mi uciekal w łukach (cornerach) - sprzedaje sprezyny i juz jedzie do mnie koni, w przyszlym roku chyba je sprzedam i wsadze pelny gwint taki rasowy.