To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Allegro - Buy4less

DeeS - Czw 22 Paź, 2009
Temat postu: [s] Allegro - Buy4less
Jako ze ruszam z nowym biznesem nie bede sie rozpisywal bo to co widac to widac:)

Rzeczy luxusowe , prawie nowki od bogatych ludzi , nie maja co z tym robic ja to biore sprzedaje bardzo tanio przycinam i dla niego czesc tak to dziala:)

Buy4less :)

Tutaj bede zamieszczal aukcje fajniejsze: )

Po niedziele bede mial ciuchy z pumy ( likwidacja sklepu w lublinie) wiec te ciuszki, buty i inne bede ja mial bardzo tanio takze odwiedzajcie czesciej.

Moje aukcje: http://allegro.pl/show_us...hp?uid=14989792
Dodaj do ulubionych: http://www.allegro.pl/my_...Fuid%3D14989792

Greg - Czw 22 Paź, 2009

Pomysł dobry, czekam na więcej aukcji - zobaczymy co tam będzie. ;)

Ciekawią mnie okulary BYLGARI, piszesz, że są uzywane. Jakiś burak je nosił z naklejonymi naklejkami na szkłach dla lansu? :) ;P

DeeS - Czw 22 Paź, 2009

Greg napisał/a:
Ciekawią mnie okulary BYLGARI, piszesz, że są uzywane. Jakiś burak je nosił z naklejonymi naklejkami na szkłach dla lansu? :) ;P

Generalnie wszystkie okulary mam od czlowieka ktory jest maniakiem okularow drogich :)
Zakładal je raz i odkladal. Nie mam do nich opakowan/pudelek.
Gwarantuje ze okulary sa w idealnym stanie, bez zadnej jednej ryski jak z pudelka:)

Cena jaka jest naklejona to tylko pogladowa jak wyglada w sklepie:)

U mnie zazwyczaj jest to 30-50 % taniej.

Jutro wstawie wiecej par bo mam jeszce z 11.

Ryba - Czw 22 Paź, 2009

Dobry pomysl =)

Jak bedziesz mial jakies kosmetyki po goleniu ZIRH'a to daj prosze znac - jestem bardzo zainteresowany, a w sklepie kosztuja 300++ pln

206 Gti - Czw 22 Paź, 2009

Trudny biznes.
DeeS - Czw 22 Paź, 2009

206 Gti napisał/a:
Trudny biznes.

Bo ? Walnij na PW zeby nie zasmiecac.

Wszystko jest dla ludzi :) Bedzie wiecej rzeczy, trzeba sie rozruszac ;]

DeeS - Czw 22 Paź, 2009

Moze zaczne tak ze to co mnie(nas-Buy4less) wyróżnia to przedewszystkim CENA .
Nie tylko luxusowe bede mial ale takie rzeczy jak wspomnialem ciuchy z Pumy za 50% sklepowej to chyba warto :)

M - Czw 22 Paź, 2009

kontynuacja super tematu tutaj:
http://forum.hothatch.org...p=273799#273799

Qukie - Czw 22 Paź, 2009

oo Emolium i Elixine, ale czemu one takie drogie ;D
vitesse - Pią 23 Paź, 2009

Ryba napisał/a:
Dobry pomysl =)

Jak bedziesz mial jakies kosmetyki po goleniu ZIRH'a to daj prosze znac - jestem bardzo zainteresowany, a w sklepie kosztuja 300++ pln

o biedaczku polaczku :) pianka gillette i maszynka bic z jednym ostrzem hehe

KonradMK - Pią 23 Paź, 2009

dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy :D :D :D
Stacho - Pią 23 Paź, 2009

Jak będziesz juz miał coś z pumy to dawaj znać !
vitesse - Nie 25 Paź, 2009

KonradMK napisał/a:
dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy :D :D :D

i jeszcze bush :)

Ryba - Nie 25 Paź, 2009

KonradMK napisał/a:

nie e-pouczaj mnie na co dupy lecą ;D

to nie jest żel po goleniu, tylko BALSAM ŁAGODZĄCY po goleniu coby nie mieć szorstkiej skóry ^_^'

KonradMK - Pon 26 Paź, 2009

prawdziwi mężczyźni golą się nożem bojowym a jako balsam służy im bourbon z piersiówki :D