DeeS - Czw 22 Paź, 2009 Temat postu: [s] Allegro - Buy4lessJako ze ruszam z nowym biznesem nie bede sie rozpisywal bo to co widac to widac:)
Rzeczy luxusowe , prawie nowki od bogatych ludzi , nie maja co z tym robic ja to biore sprzedaje bardzo tanio przycinam i dla niego czesc tak to dziala:)
Buy4less
Tutaj bede zamieszczal aukcje fajniejsze: )
Po niedziele bede mial ciuchy z pumy ( likwidacja sklepu w lublinie) wiec te ciuszki, buty i inne bede ja mial bardzo tanio takze odwiedzajcie czesciej.
Ciekawią mnie okulary BYLGARI, piszesz, że są uzywane. Jakiś burak je nosił z naklejonymi naklejkami na szkłach dla lansu? DeeS - Czw 22 Paź, 2009
Greg napisał/a:
Ciekawią mnie okulary BYLGARI, piszesz, że są uzywane. Jakiś burak je nosił z naklejonymi naklejkami na szkłach dla lansu?
Generalnie wszystkie okulary mam od czlowieka ktory jest maniakiem okularow drogich
Zakładal je raz i odkladal. Nie mam do nich opakowan/pudelek.
Gwarantuje ze okulary sa w idealnym stanie, bez zadnej jednej ryski jak z pudelka:)
Cena jaka jest naklejona to tylko pogladowa jak wyglada w sklepie:)
U mnie zazwyczaj jest to 30-50 % taniej.
Jutro wstawie wiecej par bo mam jeszce z 11.Ryba - Czw 22 Paź, 2009 Dobry pomysl =)
Jak bedziesz mial jakies kosmetyki po goleniu ZIRH'a to daj prosze znac - jestem bardzo zainteresowany, a w sklepie kosztuja 300++ pln206 Gti - Czw 22 Paź, 2009 Trudny biznes.DeeS - Czw 22 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
Trudny biznes.
Bo ? Walnij na PW zeby nie zasmiecac.
Wszystko jest dla ludzi Bedzie wiecej rzeczy, trzeba sie rozruszac ;]DeeS - Czw 22 Paź, 2009 Moze zaczne tak ze to co mnie(nas-Buy4less) wyróżnia to przedewszystkim CENA .
Nie tylko luxusowe bede mial ale takie rzeczy jak wspomnialem ciuchy z Pumy za 50% sklepowej to chyba warto M - Czw 22 Paź, 2009 kontynuacja super tematu tutaj:
http://forum.hothatch.org...p=273799#273799Qukie - Czw 22 Paź, 2009 oo Emolium i Elixine, ale czemu one takie drogie vitesse - Pią 23 Paź, 2009
Ryba napisał/a:
Dobry pomysl =)
Jak bedziesz mial jakies kosmetyki po goleniu ZIRH'a to daj prosze znac - jestem bardzo zainteresowany, a w sklepie kosztuja 300++ pln
o biedaczku polaczku pianka gillette i maszynka bic z jednym ostrzem heheKonradMK - Pią 23 Paź, 2009 dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy Stacho - Pią 23 Paź, 2009 Jak będziesz juz miał coś z pumy to dawaj znać !vitesse - Nie 25 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy
i jeszcze bush Ryba - Nie 25 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy
nie e-pouczaj mnie na co dupy lecą
to nie jest żel po goleniu, tylko BALSAM ŁAGODZĄCY po goleniu coby nie mieć szorstkiej skóry KonradMK - Pon 26 Paź, 2009 prawdziwi mężczyźni golą się nożem bojowym a jako balsam służy im bourbon z piersiówki