auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 [s] Allegro - Buy4less
Jako ze ruszam z nowym biznesem nie bede sie rozpisywal bo to co widac to widac:)
Rzeczy luxusowe , prawie nowki od bogatych ludzi , nie maja co z tym robic ja to biore sprzedaje bardzo tanio przycinam i dla niego czesc tak to dziala:)
Buy4less
Tutaj bede zamieszczal aukcje fajniejsze: )
Po niedziele bede mial ciuchy z pumy ( likwidacja sklepu w lublinie) wiec te ciuszki, buty i inne bede ja mial bardzo tanio takze odwiedzajcie czesciej.
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009
Greg napisał/a:
Ciekawią mnie okulary BYLGARI, piszesz, że są uzywane. Jakiś burak je nosił z naklejonymi naklejkami na szkłach dla lansu?
Generalnie wszystkie okulary mam od czlowieka ktory jest maniakiem okularow drogich
Zakładal je raz i odkladal. Nie mam do nich opakowan/pudelek.
Gwarantuje ze okulary sa w idealnym stanie, bez zadnej jednej ryski jak z pudelka:)
Cena jaka jest naklejona to tylko pogladowa jak wyglada w sklepie:)
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009
Moze zaczne tak ze to co mnie(nas-Buy4less) wyróżnia to przedewszystkim CENA .
Nie tylko luxusowe bede mial ale takie rzeczy jak wspomnialem ciuchy z Pumy za 50% sklepowej to chyba warto
dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 25 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
dupy nie lecą na drogie kosmetyki u facetów bo po pierwsze ciężko się przylansować żelem do golenia, poza tym jak się spocisz w Placie to liczą się już tylko i wyłącznie feromony i ogolone pachy
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 25 Paź, 2009
KonradMK napisał/a:
nie e-pouczaj mnie na co dupy lecą
to nie jest żel po goleniu, tylko BALSAM ŁAGODZĄCY po goleniu coby nie mieć szorstkiej skóry