To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Oferta dzierżawy gruntu pod zabudowe wielkopowierzchniową

Anonymous - Pią 05 Lis, 2010
Temat postu: Oferta dzierżawy gruntu pod zabudowe wielkopowierzchniową
Joł ,

Muszę napisać ofertę dzierżawy pod zabudowę wielkopowierzchniową i tak sobie pomyślałem , ze może ktoś z was tworzył coś takiego i mógłbym mi udzielić kilku rad zeby ww. oferta była napisana w odpowiedni sposób i w odpowiedniej formie

Drone - Pią 05 Lis, 2010
Temat postu: Re: Oferta dzierżawy gruntu pod zabudowe wielkopowierzchniow
Czesio napisał/a:
Joł ,

Muszę napisać ofertę dzierżawy pod zabudowę wielkopowierzchniową i tak sobie pomyślałem , ze może ktoś z was tworzył coś takiego i mógłbym mi udzielić kilku rad zeby ww. oferta była napisana w odpowiedni sposób i w odpowiedniej formie

Przykłady, przykłady i jeszcze raz przykłady. Coś na podstawie tego pewno sklecisz

Raz
http://www.nieruchomosci....le,8067083.html

Dwa
http://www.slask-nierucho...a_sprzedaz.html

Trzy
http://www.domy-mieszkani...zedaz,2379.html

Jakarti - Sob 06 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Joł ,

Czesio,
a jak Wam kaza cos takiego zrobic na studiach jak rozumiem to sa do tego jakies ksiazki co? :D moze tam bedzie to lepiej opisane ? :)

Drone wyszukal Ci z netu przyklady. wloz w to troche wlasnej pracy to moze w przyszlosci bedziesz umial to opisac z glowy, a nie przy pomocy netu..

Marek23 - Sob 06 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
Drone wyszukal Ci z netu przyklady. wloz w to troche wlasnej pracy to moze w przyszlosci bedziesz umial to opisac z glowy, a nie przy pomocy netu..

Is that Aaron?

Anonymous - Sob 06 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
Czesio napisał/a:
Joł ,

Czesio,
a jak Wam kaza cos takiego zrobic na studiach jak rozumiem to sa do tego jakies ksiazki co? :D moze tam bedzie to lepiej opisane ? :)

Jakartusiu , to nie jest na studia bo na Mechanice i budowie... raczej czegoś takiego nie zadają a chce żeby to wyglądało jak najlepiej , żeby jednak mimo wszystko zainteresowało osoby do których jest skierowane

Jakarti - Sob 06 Lis, 2010

aaaaa
a probowales posrednictwa agencji? :)

Anonymous - Sob 06 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
aaaaa
a probowales posrednictwa agencji? :)

tek :)