Muszę napisać ofertę dzierżawy pod zabudowę wielkopowierzchniową i tak sobie pomyślałem , ze może ktoś z was tworzył coś takiego i mógłbym mi udzielić kilku rad zeby ww. oferta była napisana w odpowiedni sposób i w odpowiedniej formie
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Muszę napisać ofertę dzierżawy pod zabudowę wielkopowierzchniową i tak sobie pomyślałem , ze może ktoś z was tworzył coś takiego i mógłbym mi udzielić kilku rad zeby ww. oferta była napisana w odpowiedni sposób i w odpowiedniej formie
Przykłady, przykłady i jeszcze raz przykłady. Coś na podstawie tego pewno sklecisz
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 06 Lis, 2010 Re: Oferta dzierżawy gruntu pod zabudowe wielkopowierzchniow
Czesio napisał/a:
Joł ,
Czesio,
a jak Wam kaza cos takiego zrobic na studiach jak rozumiem to sa do tego jakies ksiazki co? moze tam bedzie to lepiej opisane ?
Drone wyszukal Ci z netu przyklady. wloz w to troche wlasnej pracy to moze w przyszlosci bedziesz umial to opisac z glowy, a nie przy pomocy netu..
Drone wyszukal Ci z netu przyklady. wloz w to troche wlasnej pracy to moze w przyszlosci bedziesz umial to opisac z glowy, a nie przy pomocy netu..
Is that Aaron?
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Sob 06 Lis, 2010 Re: Oferta dzierżawy gruntu pod zabudowe wielkopowierzchniow
Jakarti napisał/a:
Czesio napisał/a:
Joł ,
Czesio,
a jak Wam kaza cos takiego zrobic na studiach jak rozumiem to sa do tego jakies ksiazki co? moze tam bedzie to lepiej opisane ?
Jakartusiu , to nie jest na studia bo na Mechanice i budowie... raczej czegoś takiego nie zadają a chce żeby to wyglądało jak najlepiej , żeby jednak mimo wszystko zainteresowało osoby do których jest skierowane