To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Szroty na naszych drogach

dzik - Wto 27 Cze, 2006
Temat postu: Szroty na naszych drogach
Witam

Co jakis czas widze kompletnego szrota, co najciekawsze nie jest to golf co ma 20lat a w miare nowa i droga fura. Widzialem juz volvo S80 co jechalo bokiem pod katem 15-tu stopni i inne ciekawostki.
A dzisiaj zmieniam pas i siadam na ogonie audi, calkiem fajne bo rs-6. Mialem nadzieje ze jak sie rozluzni to koles zrobi pokaz i przycisnie, jaaasne. Gosc nie mial z tylu zawieszenia, tyl w kolko sie bujal, na kazdej malej dziurce tylne kola odrywaja sie od jezdni, odbijaja jak pileczka pingpongowa a gosc walczy z samochodem. I ta walka odbywala sie przy 80km/h.... :/

Anonymous - Wto 27 Cze, 2006

ja, jako ze pracuje przy urzedzie celnym to bardzo czesto widze jakie samochodu ludzie sprowadzaja...
czesto jest ciezko poznac nie tylko model samochodu, ale czy to wogole samochod, czy tylko zlom na sprzedaz!

k-mart - Wto 27 Cze, 2006

szkoda gadac o sytuacji na polskich drogach, przegladach technicznych, wszystkich urzedach itd.... tyle powiem :570:

dzik napisał/a:
Widzialem juz volvo S80 co jechalo bokiem pod katem 15-tu stopni i inne ciekawostki.

:570: ha ha a ja ostatnio widziałem Vectre GTS która jechała podobnie jak to opisałeś.
Na swiatłach koleś w ciemnych okularach był tak dumny że strach się było bać. :571:

dzik - Wto 27 Cze, 2006

ok, ale jeszcze powiedzmy jestem w stanie zrozumiec zdrutowanego golfa I. Gosc kupil za tyle co mial i z kazdym groszem sie liczy. Ale rs-6 to tanio raczej nie dostaniemy, chleje to tez na pewno swoje a brak kilku PLN na nowe amory. Gosc woli sie bujac jak na kanapie, po kazdym zakrecie pewnie zmienia pieluche.

dzik napisał/a:
Gosc woli sie bujac jak na kanapie, po kazdym zakrecie pewnie zmienia pieluche.

Ha ha ha aha ah a ha ah a nie mogę

Bad-i - Śro 28 Cze, 2006

dzik napisał/a:
Gosc woli sie bujac jak na kanapie, po kazdym zakrecie pewnie zmienia pieluche.

albo kupil RS6 w dobrej cenie i liczyl ze bedzie mial okazjonalna fure i to szybka

Jakarti - Śro 28 Cze, 2006

wczoraj widzialem z ojcem takiego mercedesa.. o zesz kurwa co sie z nim dzialo.. ja to bym sie choroby morskiej nabawil po minucie.. gibany byl jak materac :) tak jak normalnie auto kolysze sie na dolku gora - dol tak ten lewo - prawo.. szok.. poowinen miec naklejke.. uwaga - zachodzi na zakretaach..
Loko - Śro 28 Cze, 2006

Albo powinien wrzucić do bagażnika jakieś obciązenia :D
7 cegieł na lewą strone i 9 na prawą, może by mu pomogło :D

strick - Czw 29 Cze, 2006

Loko napisał/a:
Albo powinien wrzucić do bagażnika jakieś obciązenia
7 cegieł na lewą strone i 9 na prawą, może by mu pomogło

hehehe dobre!
Teraz widac coraz więcej rozlatujących się nowych aut! Tez ostatno widziałem Vectre GTS i to chyba nawet 3,2 która na prostej drodze jechała bokiem!
Że tez ludzie nie boją się takimi autami jeździć!

M - Czw 29 Cze, 2006

strick napisał/a:
Loko napisał/a:
Albo powinien wrzucić do bagażnika jakieś obciązenia
7 cegieł na lewą strone i 9 na prawą, może by mu pomogło

hehehe dobre!
Teraz widac coraz więcej rozlatujących się nowych aut! Tez ostatno widziałem Vectre GTS i to chyba nawet 3,2 która na prostej drodze jechała bokiem!
Że tez ludzie nie boją się takimi autami jeździć!

Zapewne wiekszosc nie wie o tym, nadal cieszac sie ze kupilo okazje.

Jakarti - Czw 29 Cze, 2006

do czasu pierwszego przegladu.. jesli zdobeda sie na wizyte w jakiejs dobrej stacji a nie u wujka czeska..
wtedy mina im zrzednie przeokrutnie..