Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 Szroty na naszych drogach
Witam
Co jakis czas widze kompletnego szrota, co najciekawsze nie jest to golf co ma 20lat a w miare nowa i droga fura. Widzialem juz volvo S80 co jechalo bokiem pod katem 15-tu stopni i inne ciekawostki.
A dzisiaj zmieniam pas i siadam na ogonie audi, calkiem fajne bo rs-6. Mialem nadzieje ze jak sie rozluzni to koles zrobi pokaz i przycisnie, jaaasne. Gosc nie mial z tylu zawieszenia, tyl w kolko sie bujal, na kazdej malej dziurce tylne kola odrywaja sie od jezdni, odbijaja jak pileczka pingpongowa a gosc walczy z samochodem. I ta walka odbywala sie przy 80km/h....
czesto jest ciezko poznac nie tylko model samochodu, ale czy to wogole samochod, czy tylko zlom na sprzedaz!
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006
szkoda gadac o sytuacji na polskich drogach, przegladach technicznych, wszystkich urzedach itd.... tyle powiem :570:
szymon [Usunięty]
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006
dzik napisał/a:
Widzialem juz volvo S80 co jechalo bokiem pod katem 15-tu stopni i inne ciekawostki.
:570: ha ha a ja ostatnio widziałem Vectre GTS która jechała podobnie jak to opisałeś.
Na swiatłach koleś w ciemnych okularach był tak dumny że strach się było bać. :571:
ok, ale jeszcze powiedzmy jestem w stanie zrozumiec zdrutowanego golfa I. Gosc kupil za tyle co mial i z kazdym groszem sie liczy. Ale rs-6 to tanio raczej nie dostaniemy, chleje to tez na pewno swoje a brak kilku PLN na nowe amory. Gosc woli sie bujac jak na kanapie, po kazdym zakrecie pewnie zmienia pieluche.
Gosc woli sie bujac jak na kanapie, po kazdym zakrecie pewnie zmienia pieluche.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 28 Cze, 2006
wczoraj widzialem z ojcem takiego mercedesa.. o zesz kurwa co sie z nim dzialo.. ja to bym sie choroby morskiej nabawil po minucie.. gibany byl jak materac tak jak normalnie auto kolysze sie na dolku gora - dol tak ten lewo - prawo.. szok.. poowinen miec naklejke.. uwaga - zachodzi na zakretaach..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
Loko napisał/a:
Albo powinien wrzucić do bagażnika jakieś obciązenia
7 cegieł na lewą strone i 9 na prawą, może by mu pomogło
hehehe dobre!
Teraz widac coraz więcej rozlatujących się nowych aut! Tez ostatno widziałem Vectre GTS i to chyba nawet 3,2 która na prostej drodze jechała bokiem!
Że tez ludzie nie boją się takimi autami jeździć!
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
strick napisał/a:
Loko napisał/a:
Albo powinien wrzucić do bagażnika jakieś obciązenia
7 cegieł na lewą strone i 9 na prawą, może by mu pomogło
hehehe dobre!
Teraz widac coraz więcej rozlatujących się nowych aut! Tez ostatno widziałem Vectre GTS i to chyba nawet 3,2 która na prostej drodze jechała bokiem!
Że tez ludzie nie boją się takimi autami jeździć!
Zapewne wiekszosc nie wie o tym, nadal cieszac sie ze kupilo okazje.