Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [P] Honda EJ9 B16A2 z Allegro
Loko - Czw 23 Cze, 2011 Temat postu: [P] Honda EJ9 B16A2 z AllegroCześć, może ktoś coś więcej wie na temat tego auta widziałem ze jest opisana na wielu forach więc może akurat ktoś zna któregoś z właścicieli albo słyszał cokolwiek. Najbardziej martwiącym mnie faktem jest to, że zmienia właścicieli bardzo szybko po zakupie.
http://otomoto.pl/honda-c...-C18967699.htmlTomsoN - Czw 23 Cze, 2011 była fura Chaberka, za jego czasu na bank godna polecenia, później poszła do jakiegoś typka i się zaczęło nie wiadomo coBonczek - Czw 23 Cze, 2011 Z tego co wiem bo Chbr`e to jest 2 osoba, która jest właścicielem - nie ma co gdybać, trzeba jechać obejrzeć, auto jest praktycznie seryjne więc od razu widać ocb pP - Pią 24 Cze, 2011 praktycznie seryjne i kufa 18k Janusz - Pią 24 Cze, 2011
Cytat:
praktycznie seryjne i kufa 18k
jest gelba, dobra felga i dwa nagie kije od miotły...
mnie sie podoba, jedyny minus to to ze to nie seryjne VTI tylko Swap...
jak to u was jest seria to grubo... troche jednak jest tu nadłubane, choć fakt faktem gdyby za bazę wyjsciowa brać ori VTi lista byłaby połowę krótsza...
Loko nie kupuj tej hondy bo bede zazdrosny Yarko - Pią 24 Cze, 2011 nie takie seryjne, krótsza skrzynia ze szperą z integry przedlift lub ek9, swap hebli, porządny zawias, wydech dolot + strojenie i sporo mniej ważnych dodatków, tak więc w kwestii osiągów to od serii EK4 bardzo dużo ją dzieliBonczek - Pią 24 Cze, 2011 Patrz, policz sobie (ceny forumowe podaje, nisko-średnie):
Na szybko bez robocizny załatwiania i większość cena dobrze zaniżona - a zawsze wyjdą jakieś pierdoły o których już nikt nie wspomina Janusz - Pią 24 Cze, 2011
Bonczek napisał/a:
gwint KW inox stage 1 2000zł
eeee no chyba jedno "0" za dużo ??
Cytat:
cup holder 300zł
domyślam się ze to nie chodzi o uchwyty na kubki tylko, o te dwa nagie mopy ??
Bonczek napisał/a:
wiper delete (brak tylnej wycieraczki) 80zł
do clio II 0.67 zł Yarko - Pią 24 Cze, 2011 kawu inoks stejdż łanBonczek - Pią 24 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
Bonczek napisał/a:
gwint KW inox stage 1 2000zł
eeee no chyba jedno "0" za dużo ??
Chyba 4 e za dużo - KW Inox stage 1 (oznaczenie modelu); 2000zł cena za używany.
Janusz napisał/a:
Cytat:
cup holder 300zł
domyślam się ze to nie chodzi o uchwyty na kubki tylko, o te dwa nagie mopy ??
Dokładnie tak jak w angielskim:
cup -> dwa
holder -> nagie mopy
Bonczek napisał/a:
do clio II 0.67 zł [/quote]
bo w Renault cene części ustala się dzieląc wartość po 1 roku od daty produkcji auta na ilość wszystkich części, które mogą się popsuć Janusz - Pią 24 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
kawu inoks stejdż łan
ok jestem koniem pP - Pią 24 Cze, 2011 ale co z tego jak to dalej stara honda...
inwestowanie w ałto to nie jest dobry pomysl..nikt nie zwróci $Bonczek - Pią 24 Cze, 2011 Mick - Pią 24 Cze, 2011
Bonczek napisał/a:
Bonczek napisał/a:
do clio II 0.67 zł
bo w Renault cene części ustala się dzieląc wartość po 1 roku od daty produkcji auta na ilość wszystkich części, które mogą się popsuć
Ja pierd.ziele, padłem EmerytRs2 - Pią 24 Cze, 2011 jak po tyle to biorę, gdzie można odebrać ?