HydePark - Poszukuję architekta
M - Wto 28 Lut, 2012 Temat postu: Poszukuję architekta Potrzebuję kogoś z polecenia kto nie zedrze ze mnie skóry
muszę:
do stojącego już domu dopojektować klatkę schodową i garaż
Możecie kogoś polecić?
nox - Wto 28 Lut, 2012
Kolega nie dawno się przeprowadził do Warszawy i trudni się w tym fachu kożystaliśmy z jego usług i mogę szczerze polecic dziś postaram ci się podesłać kontakt do niego .
michool_vt - Wto 28 Lut, 2012
nie znam sie, ale do takich niewielkich zmian chyba nie jest potrzebny architekt, tylko jakis gosc z odpowiednimi uprawnieniami budowlanym wystarczy, chyba
no name - Wto 28 Lut, 2012
michool_vt napisał/a: | ale do takich niewielkich zmian chyba nie jest potrzebny architekt |
Znaczy jest potrzebny by się pod tym podpisał
michool_vt - Wto 28 Lut, 2012
michool_vt napisał/a: | nie znam sie |
michool_vt napisał/a: | chyba |
michool_vt napisał/a: | wystarczy, chyba |
poprosze pomuka!
edit. dobra sprawdzilem, musi byc projekt, jestem koniem, nie pomoge
ps. zona freemana przypadkiem nie ogarnia?
Bonczek - Wto 28 Lut, 2012
Kto wie, może nie ogarnia
Anonymous - Wto 28 Lut, 2012
Kenet - Wto 28 Lut, 2012
Zapytam brata czy ogarnie
M - Wto 28 Lut, 2012
Garaż będzie też mini warsztatem do dłubania w hondzie więc jaram się podwójnie bo w końcu swój kącik będę miał do takich spraw
PiTT - Wto 28 Lut, 2012
znajdzie się miejsce dla saxo?
pogadaj z pcsem, on pewnie ogarnia
siema - Śro 29 Lut, 2012
To ja się podpinam pod temat. Może jakiś grupowy zakup z eMem zrobimy
Konkretnie, potrzebuję architekta do adaptacji projektu. Nox, Twój ziom się tym zajmuje?
Jakieś inne namiary?
M - Śro 29 Lut, 2012
PiTT napisał/a: | znajdzie się miejsce dla saxo?
pogadaj z pcsem, on pewnie ogarnia |
Sure, pewnie
Też myślałem żeby Pawła się podpytać - PW
pcs - Śro 29 Lut, 2012
Macku, w Twoim przypadku (jesli jest tak jak mi sie wydaje) olalbym etap architekta i gadal od razu z wykonawca (ktory zwykle ma tez mozliwosc przelania koncepcji na papier z podpisem). Architekt i tak Ci zaprojektuje schody, ktore okaza sie trudne do wykonania, drogie i niepraktyczne
M - Śro 29 Lut, 2012
pcs napisał/a: | Macku, w Twoim przypadku (jesli jest tak jak mi sie wydaje) olalbym etap architekta i gadal od razu z wykonawca (ktory zwykle ma tez mozliwosc przelania koncepcji na papier z podpisem). Architekt i tak Ci zaprojektuje schody, ktore okaza sie trudna do wykonania, droga i niepraktyczna |
Rozumiem Dziękować
|
|
|