auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012
Kolega nie dawno się przeprowadził do Warszawy i trudni się w tym fachu kożystaliśmy z jego usług i mogę szczerze polecic dziś postaram ci się podesłać kontakt do niego .
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012
nie znam sie, ale do takich niewielkich zmian chyba nie jest potrzebny architekt, tylko jakis gosc z odpowiednimi uprawnieniami budowlanym wystarczy, chyba
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Śro 29 Lut, 2012
To ja się podpinam pod temat. Może jakiś grupowy zakup z eMem zrobimy
Konkretnie, potrzebuję architekta do adaptacji projektu. Nox, Twój ziom się tym zajmuje?
Jakieś inne namiary?
Macku, w Twoim przypadku (jesli jest tak jak mi sie wydaje) olalbym etap architekta i gadal od razu z wykonawca (ktory zwykle ma tez mozliwosc przelania koncepcji na papier z podpisem). Architekt i tak Ci zaprojektuje schody, ktore okaza sie trudne do wykonania, drogie i niepraktyczne
Ostatnio zmieniony przez pcs Śro 29 Lut, 2012, w całości zmieniany 1 raz
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 29 Lut, 2012
pcs napisał/a:
Macku, w Twoim przypadku (jesli jest tak jak mi sie wydaje) olalbym etap architekta i gadal od razu z wykonawca (ktory zwykle ma tez mozliwosc przelania koncepcji na papier z podpisem). Architekt i tak Ci zaprojektuje schody, ktore okaza sie trudna do wykonania, droga i niepraktyczna