Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] MG ZR 1800 full A-gr. - na sekwencji!
Przem_106 - Sob 24 Lis, 2012 Temat postu: [S] MG ZR 1800 full A-gr. - na sekwencji! Koledze dość mocno zależy na sprzedaży auta.
http://otomoto.pl/mg-zr-r...-C27007176.html
Znam auto i jestem w stanie bardzo dokladnie opowiedzieć o historii. Może znacie kogoś, kto byłby zainteresowany?
106 - Sob 24 Lis, 2012
pjechalbys tym cos
Kuner - Sob 24 Lis, 2012
zakochałem się
rasta - Sob 24 Lis, 2012
Mega
Przem_106 - Sob 24 Lis, 2012
Nadmienie, ze byłem przy zakupie i testach tego auta w Belgii w 2007r.
Wtedy było kupione jako Kit Car na 4 trąbkach. Oryginalny MG MOTORSPORT.
Tamten Set-up musiał byc jednak zlikwidowany na potrzeby naszych przepisow klasy A7 w RPP.
Jako Kit Car auto miało ponad 220km i lało N-kowego Lancera na starcie!
W Polsce przejechało tylko 3 OS-y Mazowieckiego 2008, dlaczego tylko 3, odpowiem na PW.
Auto moze wrocic do KiT- Cara w kazdej chwili, gdyz zestaw trąbek lezy na połce i czeka na przyszłego własciciela myslę, ze w cenie auta.
martin.h - Sob 24 Lis, 2012
Marek, Marek, Marek, sprzedaj Clio
Jaco - Nie 25 Lis, 2012
Bardzo ciekawa opcja, ciekawe jak to jedzie
Maciusiowy - Nie 25 Lis, 2012
Przem_106 napisał/a: | jestem w stanie bardzo dokladnie opowiedzieć o historii |
słuchamy więc
Tomcat - Nie 25 Lis, 2012
ale bym nim jeździł w A-2000 w GSMP mmmmm.... Pomarzyć se można
Greg - Nie 25 Lis, 2012
Kochałbym go. Szczególnie za sekwę.
roj - Nie 25 Lis, 2012
fura kozak tylko trochę mało popularna co na pewno odbija się na dostępności części.
Shymek - Nie 25 Lis, 2012
Przem_106 napisał/a: |
W Polsce przejechało tylko 3 OS-y Mazowieckiego 2008, dlaczego tylko 3, odpowiem na PW.
|
Cytat: | w Polsce 1 start w W-wskim 2,5 oseu. Wycofanie z powodu przegrzania silnika
(niedokręcona obejma węża ukł.chłodzenia - szkolny błąd mechanika) |
Przem_106 - Nie 25 Lis, 2012
Shymek napisał/a: | Przem_106 napisał/a: |
|
Cytat: | w Polsce 1 start w W-wskim 2,5 oseu. Wycofanie z powodu przegrzania silnika
(niedokręcona obejma węża ukł.chłodzenia - szkolny błąd mechanika) |
|
To tak pokrotce:-)
Do tego zapchanie katalizatora poprzez stopienie prowizorycznych wyciszen, ktore zostały załozone aby wyciszyc auto na BK. Niestety z wrazenia debiutu i obsługi przez "amatorow" wyciszenia nie zostały wyjęte z wydechu przed pierwszym OS-em i silnik poprostu się skonczył.
Na tą chwilę załozona jest pełna kucizna, ktora przyszła prosto z MG z Anglii.
Silnik jest na dotarciu i nie wystrojony dlatego dysponuje mocą w okolicach serii. Wałki trzeba ustawic, DTA wystroic itp, ale to juz przyszły własciciel musi zrobic sam w zaleznosci do czego chce to auto przygotowac.
Jesli sie nie sprzeda do konca roku, prawdopodonie zostanie przygotowane i pojedzie za granicę. Niestety nie mozna ceny obnizac w nieskonczonosc, jakies granice przyzwoitosci muszą pozostac
Jesli ktos kupi ode mnie RC-ka, te MG juz jutro moze stac u mnie
Marek23 - Pon 26 Lis, 2012
martin.h napisał/a: | Marek, Marek, Marek, sprzedaj Clio |
Kochałbym,ale zostaje przy clio, bo nie w aucie u mnie problem.
Ale auto super, ta sekwa
GeKo - Pon 26 Lis, 2012
To z takim opisem na otomoto sie nie sprzeda, bo brzmi jak ( sprzedaję auto z zarżniętym motorem)
|
|
|