HH.ORG na Torze - Sezon Rally Sprintów czas zacząć!
koma600 - Śro 27 Lut, 2013 Temat postu: Sezon Rally Sprintów czas zacząć! Sezon Rally Sprintów czas zacząć!
Już 3 marca 2013 r. Komisja Sportu Samochodowego Automobilklubu Polski zaprasza na wiosenny trening na Bemowie.
3 "Wiosenny Przebiśnieg" będzie 1 Rundą Rally Sprintów oraz 3 Rundą Mini Max Rally.
Impreza rozpocznie się o godzinie 8.45 odbiorem administracyjnym oraz odprawą, po czym od godz. 10.00 uczestnicy będą mieli możliwość pokonywania ustawionej trasy bez pomiaru czasu celem wypracowania optymalnej techniki jazdy oraz zapoznania się z przygotowanymi próbami.
Początek rywalizacji zaplanowany jest na godzinę 12.00. Uczestnicy pokonają czterokrotnie dwie próby sprawnościowe, których wyniki złożą się na końcowy wynik rywalizacji.
O godzinie 16.30 zostaną ogłoszone wyniki oraz wręczone nagrody: dyplomy dla zwycięzców klas oraz puchary za zajęte miejsca w klasyfikacji generalnej.
Wypełnione zgłoszenia należy wysyłać na adres mailowy a.brach@automobilklubpolski.pl
Impreza będzie doskonałym treningiem przed zbliżającym się Pucharem Wiosny, a także przyjemnym sposobem na spędzenie niedzieli.
Wpisowe: 70 zł (dla członków Automobilklubu Polski z opłaconą składką na 2013 r. - 60 zł.)
Dopuszcza się udział kierowcy bez pilota, a także udział dwóch kierowców w jednym samochodzie po wypełnieniu osobnych zgłoszeń do imprezy.
Zapraszamy!
http://www.automobilklubp...13/3wp2013.html
Kamill - Śro 27 Lut, 2013
Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu, ale ja nie dam rady zagościć na prawym tym razem. Czekam az moja fura wyjdzie i zapisuje sie na kolejne terminy.
GeKo - Śro 27 Lut, 2013
Kamill napisał/a: | Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu, |
Znalazł się VIN?
Kamill - Śro 27 Lut, 2013
GeKo napisał/a: | Kamill napisał/a: | Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu, |
Znalazł się VIN? |
Tak, pod fotelem pasażera zamalowany kilkoma warstwami farby.
|
|
|