To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Sezon Rally Sprintów czas zacząć!

koma600 - Śro 27 Lut, 2013
Temat postu: Sezon Rally Sprintów czas zacząć!
Sezon Rally Sprintów czas zacząć!

Już 3 marca 2013 r. Komisja Sportu Samochodowego Automobilklubu Polski zaprasza na wiosenny trening na Bemowie.

3 "Wiosenny Przebiśnieg" będzie 1 Rundą Rally Sprintów oraz 3 Rundą Mini Max Rally.

Impreza rozpocznie się o godzinie 8.45 odbiorem administracyjnym oraz odprawą, po czym od godz. 10.00 uczestnicy będą mieli możliwość pokonywania ustawionej trasy bez pomiaru czasu celem wypracowania optymalnej techniki jazdy oraz zapoznania się z przygotowanymi próbami.

Początek rywalizacji zaplanowany jest na godzinę 12.00. Uczestnicy pokonają czterokrotnie dwie próby sprawnościowe, których wyniki złożą się na końcowy wynik rywalizacji.

O godzinie 16.30 zostaną ogłoszone wyniki oraz wręczone nagrody: dyplomy dla zwycięzców klas oraz puchary za zajęte miejsca w klasyfikacji generalnej.

Wypełnione zgłoszenia należy wysyłać na adres mailowy a.brach@automobilklubpolski.pl

Impreza będzie doskonałym treningiem przed zbliżającym się Pucharem Wiosny, a także przyjemnym sposobem na spędzenie niedzieli.

Wpisowe: 70 zł (dla członków Automobilklubu Polski z opłaconą składką na 2013 r. - 60 zł.)

Dopuszcza się udział kierowcy bez pilota, a także udział dwóch kierowców w jednym samochodzie po wypełnieniu osobnych zgłoszeń do imprezy.

Zapraszamy!
http://www.automobilklubp...13/3wp2013.html

Kamill - Śro 27 Lut, 2013

Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu, ale ja nie dam rady zagościć na prawym tym razem. Czekam az moja fura wyjdzie i zapisuje sie na kolejne terminy.
GeKo - Śro 27 Lut, 2013

Kamill napisał/a:
Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu,

Znalazł się VIN?

Kamill - Śro 27 Lut, 2013

GeKo napisał/a:
Kamill napisał/a:
Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu,

Znalazł się VIN?

Tak, pod fotelem pasażera zamalowany kilkoma warstwami farby.