Wysłany: Śro 27 Lut, 2013 Sezon Rally Sprintów czas zacząć!
Sezon Rally Sprintów czas zacząć!
Już 3 marca 2013 r. Komisja Sportu Samochodowego Automobilklubu Polski zaprasza na wiosenny trening na Bemowie.
3 "Wiosenny Przebiśnieg" będzie 1 Rundą Rally Sprintów oraz 3 Rundą Mini Max Rally.
Impreza rozpocznie się o godzinie 8.45 odbiorem administracyjnym oraz odprawą, po czym od godz. 10.00 uczestnicy będą mieli możliwość pokonywania ustawionej trasy bez pomiaru czasu celem wypracowania optymalnej techniki jazdy oraz zapoznania się z przygotowanymi próbami.
Początek rywalizacji zaplanowany jest na godzinę 12.00. Uczestnicy pokonają czterokrotnie dwie próby sprawnościowe, których wyniki złożą się na końcowy wynik rywalizacji.
O godzinie 16.30 zostaną ogłoszone wyniki oraz wręczone nagrody: dyplomy dla zwycięzców klas oraz puchary za zajęte miejsca w klasyfikacji generalnej.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Śro 27 Lut, 2013
Bedzie na pewno to clio którym jechałem na służewcu, ale ja nie dam rady zagościć na prawym tym razem. Czekam az moja fura wyjdzie i zapisuje sie na kolejne terminy.