To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Time attack biala podlaska 24.3.2013

Barejka - Pią 15 Mar, 2013
Temat postu: Time attack biala podlaska 24.3.2013
Time Attack pierwszy raz organizowany przez Automobilklub Bialskopodlaski odbędzie się 24 marca 2013 na lotnisku w Białej Podlaskiej. Szczegóły niebawem, na razie wiadomo, że trasa będzie miała minimum 2,5 km i wpisowe od 80 do 120 zł. Badania kontrolne, obowiązkowe kaski, jazdy treningowe ok. 2-4 h, 3 auta jednocześnie na torze. Następnie 3 próby na czas, każdy zawodnik osobno, do klasyfikacji generalnej brany pod uwagę najlepszy czas. Nagrody i puchary dla najlepszych. Ciepłe jedzonko w cenie.

Narazie tylko tyle mi wiadomo, cena chyba bardzo atrakcyjna wiec mozna byloby wpasc :>
na stronie wiecej informacji narazie brak, jak bede widzial cos wiecej to dam zanc :)

M - Pią 15 Mar, 2013

Jest jakiś regulamin? Cenowo wyglada to bardzo dobrze, samo lotnisko też prezentuje sie rewelacyjnie jako całość :)
Barejka - Pią 15 Mar, 2013

malo wiem ;) ale bede informowal
regulamin, kask na glowe, jedynka i ogien ;D

Lejek - Sob 16 Mar, 2013

Ogólnie obiekt mogę polecić !
Barejka - Nie 17 Mar, 2013

jest juz info na stronie
http://akbiala.pl/wydarze...ime-attack.html
lapie sie w pojemnosci do 1.6? Wiec moze cos tam naklepie jakie 316 ;D

Anonymous - Nie 17 Mar, 2013

Jestes turbo wiec ci przemnożą 1,6 przez 1,7 i lecisz razem z evo i sti i nikogo nie naklepiesz ;D

rabarbar, w regulaminie nic nie ma takze czekam na wiecej info :rotfl:
roj - Nie 17 Mar, 2013

w sumie jak są klasy to zawsze z turbo masz albo *1,7 albo z automatu do klasy turbo/najwyższej :faja:
w każdym razie ja się tylko z takimi rozwiązaniami spotkałem

faktycznie,widac niedopatrzenie,skoryguja to chłopaki w astrach,clio itp jak im do klasy wrzucą evo,w kazdym razie nie licz na to ze pojedziesz z 1,6 NA

rabarbar, liczy sie fun :) :P

+ mln
M - Nie 17 Mar, 2013

Klasa do 1.6 mówicie :D :D :D
Sibu - Nie 17 Mar, 2013

Taki podział klasowy to ja rozumiem :faja: , szkoda że na każdą porządną pojedżawkę mam kilkaset kilometrów :wall:

dostalem potwiedzenie :rotfl:
Doladowanie nie ma znaczenia. Tylko pojemność. Wczoraj jeszcze śnieg był na pasach na lotnisku, ale niknal w oczach. W tygodniu będę jeszcze na lotnisku, zdam relacje co i jak z nawierzchnia.

Greg - Nie 17 Mar, 2013

Biała rządzi. Ale mnie nie ma wtedy w zasięgu bo bym wpadł na stare śmieci 8)