Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 Time attack biala podlaska 24.3.2013
Time Attack pierwszy raz organizowany przez Automobilklub Bialskopodlaski odbędzie się 24 marca 2013 na lotnisku w Białej Podlaskiej. Szczegóły niebawem, na razie wiadomo, że trasa będzie miała minimum 2,5 km i wpisowe od 80 do 120 zł. Badania kontrolne, obowiązkowe kaski, jazdy treningowe ok. 2-4 h, 3 auta jednocześnie na torze. Następnie 3 próby na czas, każdy zawodnik osobno, do klasyfikacji generalnej brany pod uwagę najlepszy czas. Nagrody i puchary dla najlepszych. Ciepłe jedzonko w cenie.
Narazie tylko tyle mi wiadomo, cena chyba bardzo atrakcyjna wiec mozna byloby wpasc
na stronie wiecej informacji narazie brak, jak bede widzial cos wiecej to dam zanc
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 17 Mar, 2013
w sumie jak są klasy to zawsze z turbo masz albo *1,7 albo z automatu do klasy turbo/najwyższej
w każdym razie ja się tylko z takimi rozwiązaniami spotkałem
Wysłany: Nie 17 Mar, 2013
faktycznie,widac niedopatrzenie,skoryguja to chłopaki w astrach,clio itp jak im do klasy wrzucą evo,w kazdym razie nie licz na to ze pojedziesz z 1,6 NA
dostalem potwiedzenie
Doladowanie nie ma znaczenia. Tylko pojemność. Wczoraj jeszcze śnieg był na pasach na lotnisku, ale niknal w oczach. W tygodniu będę jeszcze na lotnisku, zdam relacje co i jak z nawierzchnia.