Młody Papież - Pią 12 Paź, 2012 Piotr,bardzo chciałbym Ci pomóc, ale nie mam gazów ;]Mick - Pią 12 Paź, 2012 Jest przedstawiciel w PL, w razie czego RacingShop może Ci pomóc Anonymous - Nie 14 Paź, 2012 Panowie jak to jest z przerabianiem Bila B6/B8 na gwint,w zerkopolu to robią? Ile to orientacyjnie kosztuje ??Anonymous - Śro 17 Paź, 2012 Spece... co to JE za model BLISZtajna?
Kamill - Śro 17 Paź, 2012 Wygląda jak zwykły bil b6/b8 ze sprężyna eibacha. W zależności czy to ktoś kupił oddzielnie czy jako kpl może to być b6/b8 albo b12.Qukie - Śro 17 Paź, 2012 to stary Bilstein, on robi robotę Anonymous - Śro 17 Paź, 2012 No mam nadzieję... bo coś takiego mam u siebie i myślałem, że uda się zidentyfikować bez wyjmowania ale trudno, będzie inspekcja.misiek - Pią 26 Paź, 2012 Zna ktoś sprężyny firmy Pi ? Kupiłem cały przedni zawias do saxo i trafiły się takie czerwone wynalazki.Mrozu - Pią 26 Paź, 2012 mocno obniżają?Bart - Pią 26 Paź, 2012 Pi-erwsze słyszę...Anonymous - Pią 26 Paź, 2012 Zawias AST,dobre to??Ktos u nas chyba miał ??siema - Pią 26 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
Zawias AST,dobre to??Ktos u nas chyba miał ??
Dobry. Np. Stf ma na tyle w Clio.misiek - Pią 26 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
mocno obniżają?
25mm/ 35mm w zależności czy do VTS czy VTR i kufa na springu to nie jest napisane Brytole to niby zakładają
a pytałem typa czy seria, bo potrzebuje serie... "Panie seria, jeszcze na wozie jest"... eszzzzkamil - Sob 27 Paź, 2012 szukam zawieszenia do Volvo V40, ktoś coś może polecić ?Mrozu - Sob 27 Paź, 2012
misiek napisał/a:
Mrozu napisał/a:
mocno obniżają?
25mm/ 35mm w zależności czy do VTS czy VTR i kufa na springu to nie jest napisane Brytole to niby zakładają
a pytałem typa czy seria, bo potrzebuje serie... "Panie seria, jeszcze na wozie jest"... eszzzz
nie chcesz sprzedać tych sprężyn w jakiejś dobrej cenie?, bo moje chyba obniżają z jakieś 50mm i mnie to wkur.ia