To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?

Święty - Pon 30 Gru, 2013

kamil napisał/a:
jak lekarz czy policjant, albo i strażak

oni robią 12/24 a Kubica robi 24/24 :P

kamil - Pon 30 Gru, 2013

eeetam, nie umisz liczyć :) Kubica tez ma czas na pokera, wtedy pilot może wypoczywać
Jaco - Pon 30 Gru, 2013

Święty napisał/a:
gadałem niedawno w Maćkiem Baranem i powiedział że Kubica potrzebuje jakiegoś pilota "noł-lajfa" że rodziny już nie widywał... :wall:

Na tym poziomie to już tak niestety wygląda, szczególnie jeśli kierowca dużo testuje...

Gaydek - Pon 30 Gru, 2013

Pierdolenie o szopenie... Chcesz być mistrzem, musisz się poświęcić. Rodzina też. Jak tatuś robi karierę, to dzieci go nie widzą. A Kubica zdaje się idzie po mistrza :> .
Święty - Pon 30 Gru, 2013

widocznie są rzeczy pirse i najpirse ;D
szymlorek - Wto 31 Gru, 2013

kamil napisał/a:

Strażak to akurat najbardziej lajtowy zawód świata, 10 służb w miesiącu do tego jakieś 3 służby wolne - łącznie 7 x 12 h pracy w miesiącu ! ;D

Gdybym za małolata wiedział jak wygląda ta praca teraz napewno śmigałbym takim wielkim czerwonym z drabiną ! ;)

..a tak mogę tylko zazdrościć kolegom wstając co rano do roboty :rotfl:

kamil - Wto 31 Gru, 2013

no i miałbyś zawód, który ma najwyższy wskaźnik zaufania społecznego. Zjebałeś ! :rotfl:
bizon - Wto 31 Gru, 2013

szymlorek napisał/a:
kamil napisał/a:

Strażak to akurat najbardziej lajtowy zawód świata, 10 służb w miesiącu do tego jakieś 3 służby wolne - łącznie 7 x 12 h pracy w miesiącu ! ;D

Gdybym za małolata wiedział jak wygląda ta praca teraz napewno śmigałbym takim wielkim czerwonym z drabiną ! ;)

..a tak mogę tylko zazdrościć kolegom wstając co rano do roboty :rotfl:

raczej 10 x 24h :)

qbus - Wto 31 Gru, 2013

Gaydek napisał/a:
Pierdolenie o szopenie... Chcesz być mistrzem, musisz się poświęcić. Rodzina też. Jak tatuś robi karierę, to dzieci go nie widzą. A Kubica zdaje się idzie po mistrza :> .

A przecież tu nie chodzi o Kubice tylko o goscia który siądzie koło niego... to serio nie jest tak prosta sprawa jak wszystkim mogło by się wydawać :)

szymlorek - Wto 31 Gru, 2013

bizon napisał/a:
raczej 10 x 24h :)

True! Z tymi 12h to mnie poniosło, nie mniej jednak czasu w tej robocie jest tyle że można spokojnie ruszać z własną działalnością na boku :)

kamil napisał/a:
no i miałbyś zawód, który ma najwyższy wskaźnik zaufania społecznego. Zjebałeś ! :rotfl:

W bankowości jestem dla nich jak ksiądz spowiednik, strażak i psycholog na raz - to ostatnie było szczególnie przydatne ostatnio po masowych umorzeniach wycofywanych funduszy luksemburskich.. :] :/
Szkoda tylko że szkodliwego za kontakt z tymi ludźmi nie płacą i że po 15latach nie można wzorem mundurówki iść na emeryture :rotfl:

Gaydek - Wto 31 Gru, 2013

qbus napisał/a:
Gaydek napisał/a:

A przecież tu nie chodzi o Kubice tylko o goscia który siądzie koło niego... to serio nie jest tak prosta sprawa jak wszystkim mogło by się wydawać :)

Wiem, że nie chodzi tylko o Kubicę. I nie komplikuję :) . Widocznie nie wszyscy chcą się poświęcać (tak jak inni chcą i mogą).

Bad-i - Czw 02 Sty, 2014

Gaydek popieram, jak ktos chce walczyc o najwyzsze trofea to musi tym zyc. Nie obwinniam Barana zeby nie bylo.
Święty - Czw 02 Sty, 2014

Bad-i napisał/a:
Gaydek popieram, jak ktos chce walczyc o najwyzsze trofea to musi tym zyc. Nie obwinniam Barana zeby nie bylo.

ano też się zgadzam, ale nie każdy musi żyć czyimiś "najwyższymi celami" w pewnym wieku są rzeczy ważniejszy niż TROFEA. Z resztą pilotów jak psów... ktoś się znajdzie :p

Bad-i - Pią 03 Sty, 2014

W sumie racja, ale z tymi pilotami to nie do konca tak rozowo jest.
Anonymous - Pią 03 Sty, 2014

Bad-i napisał/a:
W sumie racja, ale z tymi pilotami to nie do konca tak rozowo jest.

schowa go ktos pod poduszką a człowiek chodzi i sie wuk*wia bo znaleźć nie może :faja: