MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Święty - Pon 30 Gru, 2013
kamil napisał/a:
jak lekarz czy policjant, albo i strażak
oni robią 12/24 a Kubica robi 24/24 kamil - Pon 30 Gru, 2013 eeetam, nie umisz liczyć Kubica tez ma czas na pokera, wtedy pilot może wypoczywaćJaco - Pon 30 Gru, 2013
Święty napisał/a:
gadałem niedawno w Maćkiem Baranem i powiedział że Kubica potrzebuje jakiegoś pilota "noł-lajfa" że rodziny już nie widywał...
Na tym poziomie to już tak niestety wygląda, szczególnie jeśli kierowca dużo testuje...Gaydek - Pon 30 Gru, 2013 Pierdolenie o szopenie... Chcesz być mistrzem, musisz się poświęcić. Rodzina też. Jak tatuś robi karierę, to dzieci go nie widzą. A Kubica zdaje się idzie po mistrza .Święty - Pon 30 Gru, 2013 widocznie są rzeczy pirse i najpirse szymlorek - Wto 31 Gru, 2013
kamil napisał/a:
Strażak to akurat najbardziej lajtowy zawód świata, 10 służb w miesiącu do tego jakieś 3 służby wolne - łącznie 7 x 12 h pracy w miesiącu !
Gdybym za małolata wiedział jak wygląda ta praca teraz napewno śmigałbym takim wielkim czerwonym z drabiną !
..a tak mogę tylko zazdrościć kolegom wstając co rano do roboty kamil - Wto 31 Gru, 2013 no i miałbyś zawód, który ma najwyższy wskaźnik zaufania społecznego. Zjebałeś ! bizon - Wto 31 Gru, 2013
szymlorek napisał/a:
kamil napisał/a:
Strażak to akurat najbardziej lajtowy zawód świata, 10 służb w miesiącu do tego jakieś 3 służby wolne - łącznie 7 x 12 h pracy w miesiącu !
Gdybym za małolata wiedział jak wygląda ta praca teraz napewno śmigałbym takim wielkim czerwonym z drabiną !
..a tak mogę tylko zazdrościć kolegom wstając co rano do roboty
raczej 10 x 24h qbus - Wto 31 Gru, 2013
Gaydek napisał/a:
Pierdolenie o szopenie... Chcesz być mistrzem, musisz się poświęcić. Rodzina też. Jak tatuś robi karierę, to dzieci go nie widzą. A Kubica zdaje się idzie po mistrza .
A przecież tu nie chodzi o Kubice tylko o goscia który siądzie koło niego... to serio nie jest tak prosta sprawa jak wszystkim mogło by się wydawać szymlorek - Wto 31 Gru, 2013
bizon napisał/a:
raczej 10 x 24h
True! Z tymi 12h to mnie poniosło, nie mniej jednak czasu w tej robocie jest tyle że można spokojnie ruszać z własną działalnością na boku
kamil napisał/a:
no i miałbyś zawód, który ma najwyższy wskaźnik zaufania społecznego. Zjebałeś !
W bankowości jestem dla nich jak ksiądz spowiednik, strażak i psycholog na raz - to ostatnie było szczególnie przydatne ostatnio po masowych umorzeniach wycofywanych funduszy luksemburskich..
Szkoda tylko że szkodliwego za kontakt z tymi ludźmi nie płacą i że po 15latach nie można wzorem mundurówki iść na emeryture Gaydek - Wto 31 Gru, 2013
qbus napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Pierdolenie o szopenie... Chcesz być mistrzem, musisz się poświęcić. Rodzina też. Jak tatuś robi karierę, to dzieci go nie widzą. A Kubica zdaje się idzie po mistrza .
A przecież tu nie chodzi o Kubice tylko o goscia który siądzie koło niego... to serio nie jest tak prosta sprawa jak wszystkim mogło by się wydawać
Wiem, że nie chodzi tylko o Kubicę. I nie komplikuję . Widocznie nie wszyscy chcą się poświęcać (tak jak inni chcą i mogą).Bad-i - Czw 02 Sty, 2014 Gaydek popieram, jak ktos chce walczyc o najwyzsze trofea to musi tym zyc. Nie obwinniam Barana zeby nie bylo.Święty - Czw 02 Sty, 2014
Bad-i napisał/a:
Gaydek popieram, jak ktos chce walczyc o najwyzsze trofea to musi tym zyc. Nie obwinniam Barana zeby nie bylo.
ano też się zgadzam, ale nie każdy musi żyć czyimiś "najwyższymi celami" w pewnym wieku są rzeczy ważniejszy niż TROFEA. Z resztą pilotów jak psów... ktoś się znajdzie Bad-i - Pią 03 Sty, 2014 W sumie racja, ale z tymi pilotami to nie do konca tak rozowo jest.Anonymous - Pią 03 Sty, 2014
Bad-i napisał/a:
W sumie racja, ale z tymi pilotami to nie do konca tak rozowo jest.
schowa go ktos pod poduszką a człowiek chodzi i sie wuk*wia bo znaleźć nie może