Młody Papież - Pon 07 Sty, 2013 tak, sierra
podobno fordy najszybsze bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013 Ktoś miał BC Racing. Myślę czy warte ceny?
LINKAnonymous - Wto 08 Sty, 2013 Podobno nie bardzoRasputin - Wto 08 Sty, 2013 Na dwoje babka wróżyła bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013 No to co polecacie? ( wiadomo że najlepiej Ohlins ale troszkę cena nie fajna )Anonymous - Wto 08 Sty, 2013 a ile chcesz wydac ??bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
a ile chcesz wydac ??
Sam nie wiem. Wiadomo że nie ma sensu kupować jakiegoś gówna a coś lepszego kosztuje więcej. Potrzebuję info w co warto uderzać a w co nie Anonymous - Wto 08 Sty, 2013 Jest tego od cholery o troche,cięzko sie połapac,w przypadku mojej hondy najpierw brałem pod uwage opcje budżetową czyli okolice 2 tys,i tu dobrą opcją jest AP,moze byc tez bil (za tyle same amory b6/b8),ostatecznie po wielu konsultacjach zdecydowałem sie pójść 'na bogato" i zamówiłem ASTqbus - Wto 08 Sty, 2013 W Techracing? Robią Ci jakiś custom?
Ja mogę pomóc ew. przy zamówieniu Protlum - http://www.protlum.pl/
Czesi to sobie bardzo ale to bardzo chwalą, Paweł Danys jak z nim kiedyś rozmawiałem mega pochlebnie się wypowiadał. Podstawowe zawieszenia to ok. 4000 brutto.bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
Jest tego od cholery o troche,cięzko sie połapac,w przypadku mojej hondy najpierw brałem pod uwage opcje budżetową czyli okolice 2 tys,i tu dobrą opcją jest AP,moze byc tez bil (za tyle same amory b6/b8),ostatecznie po wielu konsultacjach zdecydowałem sie pójść 'na bogato" i zamówiłem AST
No właśnie rozglądałem się za AST. Jest jakiś przedstawiciel w PL?jarek-malopolska - Wto 08 Sty, 2013 qbus jezdzi ktoś w PL na tym? Najlepiej jakieś saxo/106?Anonymous - Wto 08 Sty, 2013 Tak ,w techracing,zawias z najnizszej seri czyli to
http://www.ast-suspension.pl/sportline1.html
Tez słyszałem dobre opinie o Protlumie,widze ze ten podstawowy jest bez regulacji.Anonymous - Wto 08 Sty, 2013
bob.dsk napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Jest tego od cholery o troche,cięzko sie połapac,w przypadku mojej hondy najpierw brałem pod uwage opcje budżetową czyli okolice 2 tys,i tu dobrą opcją jest AP,moze byc tez bil (za tyle same amory b6/b8),ostatecznie po wielu konsultacjach zdecydowałem sie pójść 'na bogato" i zamówiłem AST
No właśnie rozglądałem się za AST. Jest jakiś przedstawiciel w PL?
od kilku użytkowników słyszałem same dobre opinie. Osobiście jechałem tylko 1 autem na tym zawieszeniu i bardzo fajnie wybierało, auto zdecydowanie lepiej się trzymało a sam zawias nie był dosadnie twardy.qbus - Wto 08 Sty, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
qbus jezdzi ktoś w PL na tym? Najlepiej jakieś saxo/106?