To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Zawieszenie

Młody Papież - Pon 07 Sty, 2013

tak, sierra
podobno fordy najszybsze :D

bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013

Ktoś miał BC Racing. Myślę czy warte ceny?

LINK

Anonymous - Wto 08 Sty, 2013

Podobno nie bardzo
Rasputin - Wto 08 Sty, 2013

Na dwoje babka wróżyła :]

No to co polecacie? ( wiadomo że najlepiej Ohlins ale troszkę cena nie fajna o_O )

a ile chcesz wydac ??

rabarbar napisał/a:
a ile chcesz wydac ??

Sam nie wiem. Wiadomo że nie ma sensu kupować jakiegoś gówna a coś lepszego kosztuje więcej. Potrzebuję info w co warto uderzać a w co nie :>

Jest tego od cholery o troche,cięzko sie połapac,w przypadku mojej hondy najpierw brałem pod uwage opcje budżetową czyli okolice 2 tys,i tu dobrą opcją jest AP,moze byc tez bil (za tyle same amory b6/b8),ostatecznie po wielu konsultacjach zdecydowałem sie pójść 'na bogato" i zamówiłem AST
qbus - Wto 08 Sty, 2013

W Techracing? Robią Ci jakiś custom?

Ja mogę pomóc ew. przy zamówieniu Protlum - http://www.protlum.pl/
Czesi to sobie bardzo ale to bardzo chwalą, Paweł Danys jak z nim kiedyś rozmawiałem mega pochlebnie się wypowiadał. Podstawowe zawieszenia to ok. 4000 brutto.

rabarbar napisał/a:
Jest tego od cholery o troche,cięzko sie połapac,w przypadku mojej hondy najpierw brałem pod uwage opcje budżetową czyli okolice 2 tys,i tu dobrą opcją jest AP,moze byc tez bil (za tyle same amory b6/b8),ostatecznie po wielu konsultacjach zdecydowałem sie pójść 'na bogato" i zamówiłem AST

No właśnie rozglądałem się za AST. Jest jakiś przedstawiciel w PL?

jarek-malopolska - Wto 08 Sty, 2013

qbus jezdzi ktoś w PL na tym? Najlepiej jakieś saxo/106?

Tak ,w techracing,zawias z najnizszej seri czyli to
http://www.ast-suspension.pl/sportline1.html
Tez słyszałem dobre opinie o Protlumie,widze ze ten podstawowy jest bez regulacji.

bob.dsk napisał/a:
rabarbar napisał/a:

No właśnie rozglądałem się za AST. Jest jakiś przedstawiciel w PL?

Techracing
http://www.ast-suspension.pl/index.html

Mrozu - Wto 08 Sty, 2013

rabarbar napisał/a:
zamówiłem AST

od kilku użytkowników słyszałem same dobre opinie. Osobiście jechałem tylko 1 autem na tym zawieszeniu i bardzo fajnie wybierało, auto zdecydowanie lepiej się trzymało a sam zawias nie był dosadnie twardy.

qbus - Wto 08 Sty, 2013

jarek-malopolska napisał/a:
qbus jezdzi ktoś w PL na tym? Najlepiej jakieś saxo/106?

Dowiem się :)