MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Bad-i - Pią 03 Sty, 2014 A tym czasem
Nasz mistrz drugiego planu 106 - Pią 03 Sty, 2014
znam tego młodego, przystojnego człowieka serwisował kiedys rajdowke w której startowałem Bad-i - Pią 03 Sty, 2014
106 napisał/a:
:jupi:
znam tego młodego, przystojnego człowieka serwisował kiedys rajdowke w której startowałem
Tyle tylko ze tamten kierowca byl szybszy od tego z powyzszego zdjecia
Ciekawe czy dokrecil sruby Mick - Pią 03 Sty, 2014 Moment, moment, widze zdjecie Jacka a na drugim planie jakis koles szczerzy kly przy otwartych drzwiach w rajdowce. To kim mowicie?Bad-i - Sob 04 Sty, 2014 Kubica ladnie, Kajto juz sobie pozamiatal.Vlodarsky - Nie 05 Sty, 2014 Jacek myśli jak typowy człowiek z pasją na tym zdjęciu
"ja się narobię, a oni to i tak wszystko sp.i.er.do.lą"Przem_106 - Nie 05 Sty, 2014 No niestety, Jaco wiedział jak to się skończy. Widać na zdjęciu. Żeby tylko winy za awarię nie przypisali jemu. Szkoda Kajta................szkoda Jaca.Jaco - Nie 05 Sty, 2014 Nikomu nie można przypisać winy, bo nikt z nas nie jest jasnowidzem...
Włożyliśmy dużo pracy w przygotowania do rajdu, testy między świętami , weekend w pracy , wiele godzin ciężkiej pracy całego zespołu, po czym okazuje się, ze nagle jeden mały element zawodzi i koniec , po wszystkim ( a właśnie tego się najbardziej bałem, że coś na co kompletnie nie masz wpływu się zepsuje )...
To jest niestety wpisane w ten sport i nie da się z tym nic zrobić...
Wielkim zaskoczeniem było dla mnie zachowanie załogi, bo w życiu bym się nie spodziewał, że po czymś takim, można mieć tak pozytywne podejście do tego co się stało. Panowie reprezentują wysoki poziom nie tylko na OS.Bad-i - Nie 05 Sty, 2014 Jaco, czemy Kajto nie mogl zbic biegu??pablonas - Nie 05 Sty, 2014
siema - Nie 05 Sty, 2014 Jaco, czy Kubica wie, że cały Hothatch pisze, że się skończył? roj - Nie 05 Sty, 2014 anjas - Nie 05 Sty, 2014
roj napisał/a:
Jaco, czy Kubica wie, że cały Hothatch pisze, że się skończył?
oczywiście, że wie. Nie daje mu to spokoju i bardzo motywuje do działania, żeby nam udowodnić, że jednak jest inaczej.roj - Nie 05 Sty, 2014 te, anjas, co Ty mi tu za cytaty Siemy przypisujesz, żeby potem Robert się na mnie w pokera odgrywał, e?Simek - Nie 05 Sty, 2014 Jak on to zrobił na ostatnim oesie?!!?