koma600 - Śro 06 Paź, 2010 i jak to porównać do powerflexa i seryjnej ? jesteś zadowolony??Młody Papież - Śro 06 Paź, 2010 taksaxorulez - Śro 06 Paź, 2010
koma600 napisał/a:
i jak to porównać do powerflexa i seryjnej ?
co to znaczy? jak ja to porównuję czy jak ja bym to chciał porównywać? przepraszam nie rozumiem
koma600 napisał/a:
jesteś zadowolony??
tutaj domniemam ze chodzi Ci o poduszkę, czy jestem zadowolony z jej użytkowania (chyba tak miało brzmieć pytanie)
Tak jestem zadowolony, bo poza tym ze przechodzi więcej wibracji na karoserię (co mi nie przeszkadza) to samochód ma szybsza reakcję na gaz i czuć że silnik jest fajnie spięty.koma600 - Śro 06 Paź, 2010 chodziło mi o to czy powerflex jest jeszcze twardszy niż to co ty masz ?saxorulez - Czw 07 Paź, 2010 Nie używałem powerflexa, ale sądze ze jest bardziej miękki gdyż jest z poliuretanu. To co jest w ogłoszenia i to co ja mam to element praktycznie cały z metalu jedynie z gumowa tulejką.koma600 - Czw 07 Paź, 2010 dzięki za odpowiedz .vitesse - Czw 07 Paź, 2010 a jaka poducha pod akumulator? , probował ktos z jakiegos innego auta ?KonradMK - Pią 08 Paź, 2010 z żukakoma600 - Pią 08 Paź, 2010 vitesse - Nie 10 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
z żuka
wiem ze pasuje , ale nie bede Ci wykrecał, bo czym bedziesz mame do kosciola wozilJanusz - Pon 11 Paź, 2010
vitesse napisał/a:
wiem ze pasuje , ale nie bede Ci wykrecał, bo czym bedziesz mame do kosciola wozil
najwyżej popcha na porwózku Anonymous - Śro 27 Paź, 2010
vitesse napisał/a:
a jaka poducha pod akumulator? , probował ktos z jakiegos innego auta ?
Polecam odpowiedznik ze 106 diesel. Ja miałem najtanszy - firmy HART, bo z tego co macałem to ta była natwardzsza bardziej plastik niż guma vitesse - Śro 27 Paź, 2010 kupilem bilsteina, jakbys napisał troche wczesniej to bym obczaił taka ze 106Anonymous - Śro 27 Paź, 2010 znaczy febi-bilstein?vitesse - Czw 28 Paź, 2010 YES