Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Pytania i odpowiedzi w zakupie/sprowadzeniu auta
Misiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007
Cytat:
wtedy to było z 90km/h a nie z 50km/h ?
mi się wydaje że 90, 3 bieg i jazda
ale pewności nie mam co do prędkości z jakiej jechaliśmy, ale raczej na bank 3 bieg
więc 50 km/h i ten bieg sensu by nie miały
Stacho_16V napisał/a:
oj siuram na to
ja tysz :564:dzik - Nie 11 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
k-mart jak oglądałem filmik ten japoński o willym, tam był własnie baardzo podobny devill końcowy...
Tak, taki sam. Cup edition, piekny dzwiek. Powininem jeszcze gdzies taki miec.
Zamiast kata i srodkowego tlumika wstawil bym zwykla rure, wtedy dopiero bedzie dzwiek
Podejdzie taki tlumik do R5?
Musze swoj zmienic.Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Mam zamiar właśnie wstawić zwykłą rurke albo strumiennice taką:
http://moto.allegro.pl/it...er_michael.html
ale sam nie wiem...
K-mart powiedz mi jeszcze czy warto robić dolot do Clio ?
Znalazłem K&N dedykowany dolot za 330zł
Może polecisz jakieś małe przeróbki które zwiększają moc ?k-mart - Nie 11 Lis, 2007
dzik napisał/a:
Nie podejdzie, chyba ze zmienisz rure przed samym tlumikiem. W R5 i w clio sa inaczej wygiete.
Stacho_16V napisał/a:
Mam zamiar właśnie wstawić zwykłą rurke albo strumiennice taką:
Nic nie kupuj, kup jakies 2,5m rury do tlumikow, pojdz z tym do tlumikarza i wytlumacz niech odetnie flansze, dostawi do rury i wstawi zamiast kata i srodkowego tlumika. Koszt calej operacji ~100zl.
Zadnego dolotu! Wszystkie doloty w clio I tylko odejmuja mocy.Stacho - Nie 11 Lis, 2007 A pozatym jakieś są jakieś sensowne zmiany które można zastosować i dadzą moc ?dzik - Nie 11 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
dzik napisał/a:
Nie podejdzie, chyba ze zmienisz rure przed samym tlumikiem. W R5 i w clio sa inaczej wygiete.
To musze poszukac, rure sie dorobi.
Musze cos wstawic bo seryjny koncowy jak jest sam brzydko brzeczy.saxorulez - Nie 11 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
albo strumiennice taką:
Stacho_16V, przyrzeknij że ostatni raz wspomniałeś o strumiennicyAnonymous - Nie 11 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
Stacho_16V, przyrzeknij że ostatni raz wspomniałeś o strumiennicy
MORE :569: POWER MORE :569: POWER
:509: :509:Stacho - Nie 11 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Stacho_16V, przyrzeknij że ostatni raz wspomniałeś o strumiennicy
MORE :569: POWER MORE :569: POWER
:509: :509:
Przyrzekam
poprostu tak mi doradzają co nie którzy
ale wydaje mi sie ze rurka zwykła będzie git 60zł mnie taka opercja wyniesie wycięcie kata i wstawienie rurki
i kata jeszcze sprzedam gdzies PiTT - Pon 12 Lis, 2007 dokładnie, zapomnij o strumienicy
albo zwykła rurka albo żeby było nieco ciszej tłumik przelotowy
tak miałem w swojej R19 16v i było fajnieStacho - Pon 12 Lis, 2007 Sie wspawa sie rurke o odpowiedniej średnicy i będzie fajnie saxorulez - Pon 12 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Sie wspawa sie rurke o odpowiedniej średnicy i będzie fajnie
Teraz mówisz decydowanie lepiej Stacho - Sob 17 Lis, 2007 Rower sprzedany za 2150zł
Telefon sprzedany za 120zł
jade z tym koksem !
Zbiore wszystkie potrzebne mi częsci i mega remont !
Amortyzatory na tył juz zamówione vojt3k - Pon 23 Lis, 2009 Temat postu: auto z CHHejka, znalazłem saxo :