To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Wydech

Stacho - Sob 02 Lut, 2008

Zrobione !
Jest głośno prawie jak N grupowy ;)
czuje że jest bardzo odetkany, nie ma porównania jak był kat i tłumik przelotowy :)
niebawem na hamownie się wybiore :)

DeeS - Sob 02 Lut, 2008

Nagraj film . !
Stacho - Sob 02 Lut, 2008

Jutro to uczynie :)
troszeczke za głośno, i jest jedna lipa bo DEVIL musi iść na emeryture bo juz w nim nic nie ma.

Bad-i - Nie 03 Lut, 2008

jezeli masz ostatniego Devil-a to nie m problemu zeby go odbudowac. Moim zdaniem nie ma lepiej brzmiacego wydechu do clio niz Devil
Stacho - Nie 03 Lut, 2008

A jak Bad-i moge go odbudować ?
k-mart - Nie 03 Lut, 2008

Gratki Stachu, czyli masz dokladnie jak ja :)

Heh powiem tak jest bardzo głośno aż mam nadzieje ze mnie policja nie zabierze dowodu ;)

tutaj filmik ale nie słychać tego jak trzeba jutro skleje nowy :)

http://pl.youtube.com/watch?v=-1Wwfdv4ZZA

k-mart - Nie 03 Lut, 2008

na wolnych obrotach w miejscu zawsze kiepsko slychac a dzwiek nie jest zbyt ciekawy.
Niech Cie Shrek nagra w ruchu, znaczy z ostrego startu.

Jaco - Nie 03 Lut, 2008

Ja mam w mojej 106 kolektor 4-2-1, rurę i końcowy tłumik jakiś sportowy ale jest bez oznaczeń... nie jest głośno a rurka jest chyba 2 cale.. Chciałbym kiedyś to zmienić na supersprinta tylko że ceny są dość wysokie... Znacie jeszcze jakieś fajne wydechy do 106?? jakaś N grupa albo coś, gdzie coś takiego można dostać i po ile?

u mnie końcowy jest totalnie pusty, troszke juz się przepalił,
jest totalny przelot i devil na koncu i dzwięk jest jak w jakimś N-grupowym wydechu, dołoże do tego dolot moze :)
Bad-i miał mi napisać jak zregenerować wydech ale coś nie pisze.

Janusz - Pią 08 Lut, 2008

OKi... wszystko pięknie, liczenie liczeniem... ale to to jak sami mówicie żeby zrobić to jakims absurd, wiec może od początku..;) czyli mamy samochód ze zwykłym stokowym wydechem i silnikiem 2.0.... i co dalej?? wywalamy katalizator w jego miejsce rurkę..... oczywiście do 2.0 n/a tak bez liczenia to najrozsądniejszą średnica układu będzie 2.25 (tyle zrozumiałem z tego topicu) i co dalej?? pędzę do sklepu po jakiś mega topowy przelotowy wydech?? bo przecież tylko rury o średnicy 2.25 nie puszcze, muszę coś włożyć. A spotykałem sie tylko ze środkowym tłumikiem przelotowym, a z końcowym nie.. gdzie tego szukać?? czy cena zabija?? pytam bo mi wydech w foce ostatnie ziewy wydaje;/
Stacho - Pią 08 Lut, 2008

ja mam przelot na 2 calówce i końcowy tłumik :) i wydaje mi się że robi to robote !

czuje że silnik jest bardziej "odetkany"

Janusz - Sob 09 Lut, 2008

znaczy co?? środkowy tłumik przelotowy?? a na końcu seryjny??
Stacho - Sob 09 Lut, 2008

wywaliłem katalizator wraz z tłumikiem przelotowym, wstawiłem nową rurke i na końcu jest tylko końcowy tłumik.
BaRtO_206GT - Pią 15 Lut, 2008

stacho byles na hamownii??

czy jest w polsce ktos kto liczy wydechy?? El-tec tego nei robi na bank.. cos mi sie obilo o uszy ze ssg to robi i ew Grabowski. Znacie kogos innego?