Stacho - Sob 02 Lut, 2008 Zrobione !
Jest głośno prawie jak N grupowy
czuje że jest bardzo odetkany, nie ma porównania jak był kat i tłumik przelotowy
niebawem na hamownie się wybiore DeeS - Sob 02 Lut, 2008 Nagraj film . !Stacho - Sob 02 Lut, 2008 Jutro to uczynie
troszeczke za głośno, i jest jedna lipa bo DEVIL musi iść na emeryture bo juz w nim nic nie ma.Bad-i - Nie 03 Lut, 2008 jezeli masz ostatniego Devil-a to nie m problemu zeby go odbudowac. Moim zdaniem nie ma lepiej brzmiacego wydechu do clio niz DevilStacho - Nie 03 Lut, 2008 A jak Bad-i moge go odbudować ?k-mart - Nie 03 Lut, 2008 Gratki Stachu, czyli masz dokladnie jak ja Stacho - Nie 03 Lut, 2008 Heh powiem tak jest bardzo głośno aż mam nadzieje ze mnie policja nie zabierze dowodu
tutaj filmik ale nie słychać tego jak trzeba jutro skleje nowy
http://pl.youtube.com/watch?v=-1Wwfdv4ZZAk-mart - Nie 03 Lut, 2008 na wolnych obrotach w miejscu zawsze kiepsko slychac a dzwiek nie jest zbyt ciekawy.
Niech Cie Shrek nagra w ruchu, znaczy z ostrego startu.Jaco - Nie 03 Lut, 2008 Ja mam w mojej 106 kolektor 4-2-1, rurę i końcowy tłumik jakiś sportowy ale jest bez oznaczeń... nie jest głośno a rurka jest chyba 2 cale.. Chciałbym kiedyś to zmienić na supersprinta tylko że ceny są dość wysokie... Znacie jeszcze jakieś fajne wydechy do 106?? jakaś N grupa albo coś, gdzie coś takiego można dostać i po ile?Stacho - Nie 03 Lut, 2008 u mnie końcowy jest totalnie pusty, troszke juz się przepalił,
jest totalny przelot i devil na koncu i dzwięk jest jak w jakimś N-grupowym wydechu, dołoże do tego dolot moze
Bad-i miał mi napisać jak zregenerować wydech ale coś nie pisze.Janusz - Pią 08 Lut, 2008 OKi... wszystko pięknie, liczenie liczeniem... ale to to jak sami mówicie żeby zrobić to jakims absurd, wiec może od początku..;) czyli mamy samochód ze zwykłym stokowym wydechem i silnikiem 2.0.... i co dalej?? wywalamy katalizator w jego miejsce rurkę..... oczywiście do 2.0 n/a tak bez liczenia to najrozsądniejszą średnica układu będzie 2.25 (tyle zrozumiałem z tego topicu) i co dalej?? pędzę do sklepu po jakiś mega topowy przelotowy wydech?? bo przecież tylko rury o średnicy 2.25 nie puszcze, muszę coś włożyć. A spotykałem sie tylko ze środkowym tłumikiem przelotowym, a z końcowym nie.. gdzie tego szukać?? czy cena zabija?? pytam bo mi wydech w foce ostatnie ziewy wydaje;/Stacho - Pią 08 Lut, 2008 ja mam przelot na 2 calówce i końcowy tłumik i wydaje mi się że robi to robote !
czuje że silnik jest bardziej "odetkany"Janusz - Sob 09 Lut, 2008 znaczy co?? środkowy tłumik przelotowy?? a na końcu seryjny??Stacho - Sob 09 Lut, 2008 wywaliłem katalizator wraz z tłumikiem przelotowym, wstawiłem nową rurke i na końcu jest tylko końcowy tłumik.BaRtO_206GT - Pią 15 Lut, 2008 stacho byles na hamownii??
czy jest w polsce ktos kto liczy wydechy?? El-tec tego nei robi na bank.. cos mi sie obilo o uszy ze ssg to robi i ew Grabowski. Znacie kogos innego?