Marek23 - Nie 01 Lip, 2012 Chyle czoła za ten wyjazd! Byleby malan wytrzymał...PieQt - Pon 02 Lip, 2012
anjas napisał/a:
Mój maluch, też rocznik '77, jeszcze nigdy nie zawiódł, więc na pewno dacie radę!
Bo to z wiekiem przychodzi
Zacna inicjatywa, powodzeniaRasputin - Pon 02 Lip, 2012 Po problemach w Czechach udało się dotrzeć nad morze:)
Oczywiście nie odbyło się bez problemów. Czech tak ustawił zapłon że na 3 i 4 biegu mieliśmy spalanie stukowe(stukało jak cholera). Niestety obie płaskie trzynastki(klucze ) zgubilismy. Dopiero po 300km znaleźliśmy OBI w Austrii, lekko przestawiłem zapłon do przodu i jazda.
Niestety trasę musielismy zmienic bo nie dało się pod góre na autobanie podjechać. Więc pojechaliśmy do Triestu przez Słowenie(bardzo ładny kraj) gdzie są prawie same tunele.
Mecz ogladaliśmy w Grado...ale atmosfera była mizerna.
Dzis z rana ruszylismy do Rimmini. Teraz jesteśmy gdzieś pod Venecją w Mc'u
Fura ma już za soba ponad 1500km w upale powyżej 35'C Aktualnie bez problemów
Na azymut B-Rey - Pon 02 Lip, 2012 Szacun! Za odwagę oczywiście Franek - Pon 02 Lip, 2012 zefir - Pon 02 Lip, 2012 zajebiozaMucha - Pon 02 Lip, 2012 wspieram miszcz akcjeGeKo - Pon 02 Lip, 2012
Rasputin napisał/a:
lekko przestawiłem zapłon do przodu i jazda.
Eee chyba do tyłu roj - Pon 02 Lip, 2012 trzymaj się tam Rasputin, powodzenia!! jozekrj - Pon 02 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
Rasputin napisał/a:
lekko przestawiłem zapłon do przodu i jazda.
Eee chyba do tyłu
jak się dopręża silnik to chyba się przyspiesza ??Konrad - Pon 02 Lip, 2012 mistrz, zazdroszczę i powodzenia!! droozda - Pon 02 Lip, 2012 Świetna akcja!! Szerokości Bonczek - Pon 02 Lip, 2012 Rasputin - Wto 03 Lip, 2012 Aktualnie siedzimy w Riminni. Dzisiaj wpada do nas 4 kumpli więc do piątku siedzimy i...odpoczywamy Skwar jest taki,ze w namiocie można kimać do ok 6 rano. Dłużej sie nie da.
Dobra, nic tu po mnie spadam na plażę Rasputin - Czw 05 Lip, 2012 Młodszy brat malucha z tripu brał udział w klipie kręconym przez studentów warszawskiej filmówki. Tot co im wyszło
http://musicis.pl/2012/07...esci-fiat-126p/