MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Jacek - Sob 24 Lis, 2012 i tak i nieKenet - Sob 24 Lis, 2012 na dwoje babka wróżyła Stf - Sob 24 Lis, 2012
na szczęście nie musi tego nikomu udowodnić.Shymek - Sob 24 Lis, 2012 No to RK dołożył kolejne 30 sekund
2 minuty (1:59) przewagi w tym sporcie to przepaść pit - Sob 24 Lis, 2012 http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/5614GeKo - Sob 24 Lis, 2012 Stf, Formę to ma na pewno lepszą niż większość w naszym kraju, bo jadąc w 2005 na 0 w Wawelskim po zliczeniu czasów okazało się że byłby 2 w generalce. A był to jego 1 rajd.
O reszcie kierowców nie wypowiadam się bo to inny świat, tam 80% ludzi się bawi w rajdy a nie ściga, a że ich stać na takie zabawki to już inna para kaloszy.
307 Nie było udanym modelem.
Ja się jaram że klepie wszystkich z taką przewagą bo w świat idzie info że Polak potrafi, ale jestem realistą. Czekam na RSMŚ i liczę na walkę o miejsca (3-5) na asfalcie.Shymek - Sob 24 Lis, 2012
pit napisał/a:
http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/5614
"Złej baletnicy to i..."
Jakby Robert nie jechał to by było: "mam dobre auto, dobrze jadę rajd to mam przewagę"
BTW Loix chyba już nie jedzie...Stf - Sob 24 Lis, 2012 coś Loix ma problemy chyba bo nie widać go na mecie 7oesu:
Czekam na RSMŚ i liczę na walkę o miejsca (3-5) na asfalcie.
+1
podobno w przyszłym roku na Śląsku ma być grubo. Już w marcu 7 Rajd Czechowcki!GeKo - Sob 24 Lis, 2012 WuRC - Sob 24 Lis, 2012
Stf napisał/a:
tak szczególnie że c4 z 2008r a wieloryb po modach.
C4 z 2008 roku, ale w 2010 jeździł nią Loeb, więc na pewno była to top ewolucja w 2010 r.Koto - Sob 24 Lis, 2012 Historia tej C4
http://ewrc-results.com/c...p?cid=8&car=245MMaxiA7 - Sob 24 Lis, 2012
szymlorek napisał/a:
Ekipa fabryczna była bardzo dawno temu to raz, pietrow i tego typu ludzie jeżdżą w F1 bo są najszybsi? Jak myślisz? Jak zrozumiesz co jest jednym głównych kryteriów dzięki którym nawet przeciętny driver może jeździć topowym autem to udzielaj się dalej, po trzecie jak chcesz robić tego typu wycieczki personalne to zapraszam na żywo bo chyba się gnojku lekko zapędziłeś a jak widać nie mamy tak daleko do siebie..
To ja widzę, że trochę się lekko zapędziłeś szczególnie z tym "gnojkiem" ale dzięki myślałem że już stary jestem Co do postu pisałem z sarkazmem i ogólnikowo,twoja sprawa że za bardzo sobie to wziąłeś do serca, zauważyłem przy tym, że to co napiszesz niektórzy muszą się z tym zgodzić ,ja bedę wyjątkiem
Po pierwsze to doskonale wiem że mając kase masz zapewniona fabrykę, tylko Loix za czasów toyoty reprezentował team razem z Sainzem,na jednym z rajdów asfaltowych zamiast Auriola co nata bene go bardzo wkurzyło,więc tu chyba bardziej się liczył talent niż kasa, po drugie co ma znaczenie kiedy była ekipa czy dawno czy nie, do dziś jest 300koni ,quatro i sekwencja więc niesądze by Loix zapomniał szybko jeździć szczególnie, że ostatnio odnosił sukcesy w IRC. Po trzecie, Robert jest lepszy od dobrego kierowcy Loixa a niedługo się okaże, że i Latvala nabawi się wstydu na asfalcie od naszego rodaka
Po czwarte, to że jestem tu od września nie oznacza że możesz po mnie "jechać",bo tak się składa że czytam to forum od tego czasu co ty,wiem że nie jest ono normalne tylko byłem kilka razy wywalony za brak udzielania się, znam niektórych tu osobiście i z widzenia, a "Marka23" srebrne clio pamiętam jak jeszcze miało seryjna kierownice z wywalona poduszką dwoma czarnymi expertami, wypatroszonym wnętrzem i leczyło wszystkich w Tychach w tym mnie czyli rok 2007? i jeszcze kilka innych osób.
Więc na drugi raz zastanów się za nim kogoś wyzwiesz, żebyś się później nie zdziwił na żywo
EDIT:
z pewnością nie i wracamy do Kubicy pit - Sob 24 Lis, 2012 Ale ulep
Loix sie rozbiłszymlorek - Sob 24 Lis, 2012
MMaxiA7 napisał/a:
Co do postu pisałem z sarkazmem i ogólnikowo,twoja sprawa że za bardzo sobie to wziąłeś do serca, zauważyłem przy tym, że to co napiszesz niektórzy muszą się z tym zgodzić ,ja bedę wyjątkiem
Sarkazm a wycieczki osobiste to dwie różne sprawy, zauważ że nie tylko Ty masz w tym temacie inne zdanie niż ja, a tylko twój sposób wypowiedzi nie bardzo mi się spodobał. I nie ma tu znaczenia data Twojej rejestracji na forum o której wspominasz. Nikt inny nie wpadł na pomysł udzielania mi porad na temat mojej kondycji psychicznej. Więc nie dziw się mojej reakcji. I nie mam problemów z docinkami czy żartami na swój temat chodzi tylko o sposób w jaki są artykułowane.
MMaxiA7 napisał/a:
Więc na drugi raz zastanów się za nim kogoś wyzwiesz, żebyś się później nie zdziwił na żywo
Polecam przeczytać temat i znaleźć powód mojej odpowiedzi - zrozumiesz kto gdzie strzelił
gafę a później udzielaj mi tego typu rad.
Co do przyszłości Kubicy w rajdach- masz prawo mieć swoje zdanie, ja nie muszę go jednak podzielać - tyle w temacie. Za sezon bądź dwa ktoś z nas zapewne będzie mógł powiedzieć "miałem rację" - przegrany stawia piwo ;]